FUN BEACH HET LEUKSTE BUITENZWEMBAD VAN LIMBURG

De hele dag op je handdoek op het strand liggen, lekker dobberen op het water of ravotten op één van de vele  waterattracties: op Fun Beach The Beach in het Midden-Limburgse Panheel kan het allemaal! Dit leukste buitenzwembad  van Limburg staat garant voor een dagje grenzeloze waterpret.

 

SPETTERENDE FUN IN HET MEGA AQUAPARK

Fun Beach is een waterspeelparadijs voor jong en oud. Dat begint al met het 2.000 m² grote Mega Aquapark, bestaande uit een aaneenschakeling van bonte drijvende speeltoestellen. Dit is het grootste Aquapark van Nederland! Op Little Beach, een speciaal ingericht en rookvrij gedeelte van Fun Beach voor kinderen tot 8 jaar, kunnen de jonge bezoekers zich uitleven bij een veelheid aan leuke activiteiten. Grote pret is het ook in Fun Harbour, waar je met een kano, SUP-board of waterfiets naar hartelust over het water kunt dobberen. 

 

Nieuw: de Super Slide!

Stel je eens voor: je staat op 14 meter hoogte, kijkt naar beneden langs één van de enorme waterspringschansen en er is geen weg meer terug: durf jij het aan? De Super Slide is namelijk alleen voor de echte thrill seekers onder ons! Deze nieuwe waterattractie van Fun Beach is een spectaculaire reuzenglijbaan met vier waterspringschansen waar je met een zinderende vaart vanaf glijdt. Een belevenis van topformaat, waarbij de spanning langzaam maar zeker wordt opgevoerd. Let op: de Super Slide is alleen toegankelijk voor personen van 16 jaar en ouder.

 

TOP 10 VAN BESTE STRANDEN VAN NEDERLAND

 

Ook als je alleen maar een verfrissende duik wil nemen en een baantje wil trekken, is een bezoek aan Fun Beach ideaal.  Het kraakheldere water is als eerste strand in Limburg zelfs onderscheiden  met de Blauwe Vlag, een internationale milieuonderscheiding. En dat is nog niet alles, want de ANWB riep Fun Beach The Beach uit tot één van de tien beste binnenstranden van Nederland. Bijna nergens kun je dan ook zo schoon en veilig zwemmen als in Fun Beach, het leukste buitenzwembad van Limburg!

Kortom, voor het leukste buitenzwembad van Limburg  is Fun Beach The Beach the place to be! ENJOY THE SUMMER!

Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg

 

MEGA Aquapark

De ultieme waterattractie van Fun Beach The Beach is het Mega Aquapark. Dit grootste Aquapark van Nederland bestaat uit een 2.000 m2 groot eiland in het water van drijvende speeltoestellen. Een lust voor het oog en een waar speelparadijs voor eenieder die ervan houdt om te klauteren, te glijden en te springen.

 

WATERVOLLEY

Smash, dive en jump! Speel een spetterend partijtje watervolley in het frisse water van Fun Beach! Iedere zonnige stranddag ligt het watervolley veld in het water. De spelregels zijn ongeveer hetzelfde als bij beachvolley, alleen sta je middenin het water. Zo maak je er een lekker actief stranddagje van!

 

Beachvolley

Daag je vrienden uit voor een potje beachvolley op het strand en maak de meest spectaculaire reddingen in het zand. Beachvolleybal is al sinds 1996 een Olympische sport, maar ook als je minder competitief bent ingesteld is dit een van de leukste strandsporten met een bal! Beachvolley kun je iedere dag gratis spelen bij Fun Beach.

 

Voetbalboarding

Een lekker potje voetballen op een warme zomerdag, dat is toch heerlijk? In onze voetbalboarding area speel je lekker voetbal of panna aan het strand. Maak twee teams en kies je favoriete kant. Ben jij de nieuwe Lionel Messi of Lieke Martens van jouw groep? Ook gebruik maken van de voetbalboarding is inbegrepen in de entreeprijs van Fun Beach in Panheel.

 

SUPER SLIDE

Stel je eens voor: je staat op 14 meter hoogte, kijkt naar beneden langs één van de enorme waterspringschansen en er is geen weg meer terug: durf jij het aan? De Super Slide is namelijk alleen voor de echte thrill seekers onder ons! Deze nieuwe waterattractie van Fun Beach is een spectaculaire reuzenglijbaan met vier waterspringschansen waar je met een zinderende vaart vanaf glijdt.

 

RELAX AREA

Na al dat gespetter, geklauter, geglijd en gesport op Fun Beach The Beach is het hoog tijd om even bij te komen van alle inspanningen. In de hangmatten van de schaduwrijke Relax Area waan je je op een onbewoond tropisch eiland en kom je helemaal tot rust. Wat een geweldige hangplek. Haal diep adem, sluit je ogen en je doezelt vanzelf weg. Is dat even relaxt zeg!

 

GIANT PICKNICK TABLE

Een reusachtige picknicktafel waar je voor het stillen van de lekkere trek met maar liefst 80 personen kunt aanschuiven. Zoiets heb je nog nooit gezien! Op deze immense tafel  moet ook beslist een groepsfoto worden gemaakt, anders gelooft thuis niemand je verhaal! En weet je wat ook mooi is  meegenomen? Ook de kids kunnen zich prima vermaken door te klauteren op deze Giant Picknick Table.

 

FUN BEACH FOuntain

Heb jij onze reuzenfontein al gezien? Op warme zomerdagen is deze spectaculaire reuzenfontein dé blikvanger van het Midden-Limburgse Maasplassengebied en met zijn maximale spuithoogte van maar liefst 120 meter één van de allerhoogste fonteinen van Europa! Wist je dat het water maar liefst met 250 kilometer per uur de lucht in spuit? 
 

 

waterfietsen

Wie wordt er nou niet vrolijk van deze kleurrijke waterfietsen mét glijbaan? Neem met maximaal vier personen plaats en verken het water ontspannen op eigen tempo. Een supergezellige activeit! Onze waterfietsen zijn te huur bij onze Fun Harbour, maar kun je alvast reserveren vóór je bezoek via onze website. Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg.

Kano

Bekijk het strand eens van de andere kant, lekker actief vanuit een kano. Bij Fun Beach The Beach zijn verschillende soorten kano's te huur, zowel enkelzits als dubbelzits.  Solo peddelen of juist een ander het werk laten doen: die keuze is dus aan jou! Hoe dan ook is het een lekker actieve aanvulling op jouw zonnige stranddag in hartje Limburg.
 

Suppen

Suppen staat voor Stand-Up Paddling op een SUP-board. Suppen is de snelst groeiende watersport van dit moment en dat is niet zomaar: het is namelijk ontzettend leuk om te doen!  Het lijkt op surfen, maar het verschil is dat je geen wind nodig hebt. SUP-boards zijn iedere dag te huur bij Fun Beach The Beach maar ook vooraf te reserveren via onze website.