FUN BEACH HET LEUKSTE BUITENZWEMBAD VAN LIMBURG

 

De hele dag op je handdoek op het strand liggen, lekker dobberen op het water of ravotten op één van de vele  waterattracties: op Fun Beach The Beach in het Midden-Limburgse Panheel kan het allemaal! Dit leukste buitenzwembad  van Limburg staat garant voor een dagje grenzeloze waterpret.

SPETTERENDE FUN IN HET MEGA AQUAPARK

 

Fun Beach is een waterspeelparadijs voor jong en oud. Dat begint al met het 2.000 m² grote Mega Aquapark, bestaande uit een aaneenschakeling van bonte drijvende speeltoestellen. Dit is het grootste Aquapark van Nederland! In de Kids Area, een speciaal ingericht en rookvrij gedeelte van Fun Beach voor kinderen tot 12 jaar, kunnen de jonge bezoekers zich uitleven bij een veelheid aan leuke activiteiten. Grote pret is het ook in Fun Harbour, waar je met een kano, SUP-board of waterfiets naar hartelust over het water kunt dobberen. Voor de allerkleinste gasten is er een ondiep en gemarkeerd zwemgedeelte met kinderglijbaan.

TOP 10 VAN BESTE STRANDEN VAN NEDERLAND

 

Ook als je alleen maar een verfrissende duik wil nemen en een baantje wil trekken, is een bezoek aan Fun Beach ideaal.  Het kraakheldere water is als eerste strand in Limburg zelfs onderscheiden  met de Blauwe Vlag, een internationale milieuonderscheiding. En dat is nog niet alles, want de ANWB riep Fun Beach The Beach uit tot één van de tien beste binnenstranden van Nederland. Bijna nergens kun je dan ook zo schoon en veilig zwemmen als in Fun Beach, het leukste buitenzwembad van Limburg!

Kortom, voor het leukste buitenzwembad van Limburg  is Fun Beach The Beach the place to be!
ENJOY THE SUMMER!

 

Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg

grootste Aquapark van nederland

Fun Beach Aquapark

 

De ultieme waterattractie van Fun Beach The Beach is het Mega Aquapark. Dit grootste Aquapark van Nederland bestaat uit een 2.000 m2 groot eiland in het water van drijvende speeltoestellen. Een lust voor het oog en een waar speelparadijs voor eenieder die ervan houdt om te klauteren, te glijden en te springen.

Lees meer


WATERVOLLEY

Smash, dive en jump! Een spetterend partijtje watervolley!
 

Watervolley


Beachvolley

Beachvolleyveld

 

Daag je vrienden uit voor een potje beachvolley op het strand en maak de meest spectaculaire reddingen in het zand.

VOETBALBOARDING

Voetbalboarding


Een lekker potje ballen. Maak twee teams en ieder kiest een kant! Wie maakt de meeste doelpunten?

SUPER SLIDE

COMING SOON
Momenteel wordt bij Fun Beach hard gewerkt aan de engineering van een nieuwe waterattractie van topformaat:
de Super Slide: een spectaculaire reuzenglijbaan met vijf waterspring-schansen waar je met een zinderende vaart vanaf glijdt. Naar verwachting opent deze superattractie begin 2020.
 

Super Slide

RELAX AREA


Na al dat gespetter, geklauter, geglijd en gesport op Fun Beach The Beach is het hoog tijd om even bij te komen van alle inspanningen. In de hangmatten van de schaduwrijke Relax Area waan je je op een onbewoond tropisch eiland en kom je helemaal tot rust. Wat een geweldige hangplek! Even weg van alle hectiek en chillen maar!

GIANT PICKNICK TABLE


Een reusachtige picknicktafel waar je voor het stillen van de lekkere trek met maar liefst 80 personen kunt aanschuiven. Zoiets heb je nog nooit gezien! Op deze immense tafel  moet ook beslist een groepsfoto worden gemaakt, anders gelooft thuis niemand je verhaal! En weet je wat ook mooi is  meegenomen? Ook de kids kunnen zich prima vermaken door te klauteren op deze Giant Picknick Table.

LUCHTkussen

In je eentje of samen met je vrienden of vriendinnetjes springen zoveel je maar wilt. En je komt altijd zacht neer. Dat kan allemaal op dit grote luchtkussen. Everybody jump!

Beachball

FLYBOARDEN


I believe I can fly, I believe I can touch the sky. Fun Beach Event & Leisurepark biedt jou deze spectaculaire watersport attractie: the Flyboard Experience! Een sensationele nieuwe belevenis die absoluut nergens mee te vergelijken is.

lees meer

SUMMER SKATING

 

Stel je voor: schaatsen bij twintig graden boven nul. Zoiets heb je nog nooit beleefd! Summer Skating maakt het mogelijk. Op speciaal ontwikkelde schaatsen glijd je in no time als een ware schaatskampioen over de synthetische baan. Ervaar de ultieme schaatsbeleving, en dat in hartje zomer!

FUN BEACH FOuntain

Op warme zomerdagen is deze spectaculaire reuzenfontein dé blikvanger van het Midden-Limburgse Maasplassengebied en met zijn maximale spuithoogte van maar liefst 120 meter één van de allerhoogste fonteinen van Europa!
 

en nog meer waterpret

Onderstaande activiteiten zijn te huur. De prijzen vindt u hier.

Kano

Kano

 

Bekijk het strand eens van de andere kant. Solo of duo peddelen, de keuze is aan u!

Suppen

Suppen is Stand-Up Paddling op een
SUP-board. Suppen is de snelst groeiende watersport van dit moment en dat is niet zomaar.
 

Suppen

BIG SUP

Big Sup

 

Maak kennis met de Big Sup en balanceer en paddel op het water met tien personen tegelijk.

waterfietsen

Waterfietsen

 

Wie wordt er nou niet vrolijk van deze kleurrijke waterfietsen. Neem met maximaal 4 personen plaats en verken het water van The Beach ontspannen op eigen tempo.

Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg.