FUN BEACH HET LEUKSTE BUITENZWEMBAD VAN LIMBURG

 

De hele dag op je handdoek op het strand liggen, lekker dobberen op het water of ravotten op één van de vele  waterattracties: op Fun Beach The Beach in het Midden-Limburgse Panheel kan het allemaal! Dit leukste buitenzwembad  van Limburg staat garant voor een dagje grenzeloze waterpret.

SPETTERENDE FUN IN HET MEGA AQUAPARK

 

Fun Beach is een waterspeelparadijs voor jong en oud. Dat begint al met het 2.000 m² grote Mega Aquapark, bestaande uit een aaneenschakeling van bonte drijvende speeltoestellen. Dit is het grootste Aquapark van Nederland! In de Kids Area, een speciaal ingericht en rookvrij gedeelte van Fun Beach voor kinderen tot 12 jaar, kunnen de jonge bezoekers zich uitleven bij een veelheid aan leuke activiteiten. Grote pret is het ook in Fun Harbour, waar je met een kano, SUP-board of waterfiets naar hartelust over het water kunt dobberen. Voor de allerkleinste gasten is er een ondiep en gemarkeerd zwemgedeelte met kinderglijbaan.

TOP 10 VAN BESTE STRANDEN VAN NEDERLAND

 

Ook als je alleen maar een verfrissende duik wil nemen en een baantje wil trekken, is een bezoek aan Fun Beach ideaal.  Het kraakheldere water is als eerste strand in Limburg zelfs onderscheiden  met de Blauwe Vlag, een internationale milieuonderscheiding. En dat is nog niet alles, want de ANWB riep Fun Beach The Beach uit tot één van de tien beste binnenstranden van Nederland. Bijna nergens kun je dan ook zo schoon en veilig zwemmen als in Fun Beach, het leukste buitenzwembad van Limburg!

Kortom, voor het leukste buitenzwembad van Limburg  is Fun Beach The Beach the place to be!
ENJOY THE SUMMER!

 

Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg

 

Het water van de KIDS-zone is gevuld met kleurrijke radarbootjes. Kindjes kunnen hiermee heerlijk rondtrappelen over het water.

 

Klimmen, klauteren en glijden. Ontdek en maak plezier. Geschikt voor de allerkleinsten!

LEVEND TAFELVOETBAL

Levend tafelvoetbal

 

Je hangt willoos vastgebonden aan de stangen van een levensgroot tafelvoetbalspel. Gelukkig zit de tegenpartij in precies hetzelfde schuitje. 

springkussen

Beachball

 

Everybody jump!

FLYBOARDEN

I believe I can fly, I believe I can touch the sky. Fun Beach Event & Leisurepark biedt jou deze spectaculaire watersport attractie: the Flyboard Experience! Een sensationele nieuwe belevenis die absoluut nergens mee te vergelijken is.

lees meer

en nog meer waterpret

Onderstaande activiteiten zijn te huur. De prijzen vindt u hier.

Kano

Kano

 

Bekijk het strand eens van de andere kant. Solo of duo peddelen, de keuze is aan u!

Suppen

Suppen

 

Suppen is Stand-Up Paddling op een SUP-board. Suppen is de snelst groeiende watersport van dit moment en dat is niet zomaar.

BIG SUP

Big Sup

 

Maak kennis met de Big Sup en balanceer en paddel op het water met tien personen tegelijk.

waterfietsen

Waterfietsen

 

Wie wordt er nou niet vrolijk van deze kleurrijke waterfietsen. Neem met maximaal 4 personen plaats en verken het water van The Beach ontspannen op eigen tempo.

Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg.