LITTLE BEAch

Klauteren, glijden, springen en spetteren dat het een lieve lust is. Little Beach, een speciaal ingericht gedeelte van Fun Beach voor kinderen tot 12 jaar, is een waar speelparadijs. Little Beach is het rookvrije gedeelte van het dagstrand met tal van nieuwe attracties! Jonge bezoekers kunnen zich ongestoord uitleven bij een veelheid aan leuke activiteiten. Ontdek en maak plezier!
 

KOOP HIER JE DAGTICKET OF ABONNEMENT

 

PEUTERBADJE

Een peuterbadje met kristalhelder, gezuiverd water: voor de allerjongste bezoekers is er bijna niets leukers denkbaar! In dit minizwembadje kan iedere peuter naar hartelust spetteren, terwijl de ouders relaxend op het zandstrand zorgeloos kunnen toekijken hoe hun kleintje zich kostelijk amuseert.
 

SPEELTOESTELLEN

Hebben je kids even genoeg van al dat spetterend waterplezier? Dan kunnen ze zich verder vermaken op het droge. Op de speeltoestellen van Little Beach zullen zij zich geen seconde vervelen! Kijk hoe ze kraaiend van plezier op een heuse waterscooter klimmen. Een aantal grote boeien waarop de jonge kids kunnen klauteren en balanceren, maakt het speelplezier compleet.

kleuterSTRAND

Het lijkt wel alsof je aan zee bent, zo groot hebben ze het zandstrand van Little Beach gemaakt! Dat komt goed uit, want zo heb je nóg meer plaats om te rennen, voetballen, zandkastelen te bouwen of andere spelletjes te doen met je vriendjes en vriendinnetjes. En zelfs op drukke dagen zullen ook je vader of moeder op zo’n groot strand weinig moeite hebben om een mooi plekje te vinden.

CURVE-ONE

Met je blote voeten ga je op de trampoline staan. Je begint voorzichtig, maar na een paar kleine sprongetjes krijg je de smaak al snel te pakken. Je maakt steeds hogere sprongen. Na een tijdje durf je misschien zelfs een salto te maken! Dat kan allemaal op de CURVE-ONE: de nieuwste revolutie op trampolinegebied! Dankzij de kantelbare springmat kan de trampoline schuin worden gezet of juist vlak. Kortom, een supertrampoline voor de ultieme fun en veel springplezier! Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

LITTLE BEACH

Van al dat spetteren, glijden, springen en klauteren heb je enorme honger gekregen. Dan is het hoog tijd om eens naar Little Beach te gaan. In dit leuke eettentje aan het kleuterstrand van Fun Beach kun je kiezen uit diverse overheerlijke kindermenuutjes. Ook je vader of moeder kunnen hier heerlijk smullen van diverse soorten lekkere en gezonde wraps, en snacks zoals mini loempia's, calamaris, bitterballen e.d. Om je vingers bij af te likken. Smikkeldesmikkel!

Fun Beach Selfie Swing

Fun Beach
Selfie Swing

Nieuw bij Fun Beach: de Selfie Swing! Neem plaats op één van de schommels bij het grote Fun Beach logo op Little Beach en schiet je beste actiefoto. Tag @funbeachpanheel in je bericht en wij weet re-posten wij hem op onze social media kanalen. Wil jij gewoon lekker schommelen zonder al die selfie-gekkigheid? Dat kan natuurlijk ook!

toiletten en douche

Mama, mama, ik moet plassen! Als de nood bij je kids het hoogst is, is op Little Beach de redding nabij. In de sanitair units, compleet met toiletten en douche, kun je natuurlijk ook als ouders terecht om je even op te frissen. Je ziet het: ook op het gebied van hygiëne wordt op Fun Beach niets aan het toeval overgelaten!
 

gehandicapten-wc

Fun Beach is een eldorado voor jong en oud en voor groot en klein. Ook voor bezoekers met een handicap is ons dagstrand een ideale bestemming voor een onbekommerd dagje uit. Daarbij horen vanzelfsprekend ook aangepaste sanitaire voorzieningen. Speciaal voor de minder valide  gast bevindt zich daarom op Little Beach een gehandicapten-wc.

verschoningstafel

Gevoelige babybilletjes moeten van tijd tot tijd worden verschoond. Voor de lichamelijke verzorging van de allerjongste bezoekers bevindt zich op Little Beach een speciaal hoekje voor baby care. Dankzij de verschoningstafel loopt uw kleine kroost er in een mum van tijd weer fris en fruitig bij!