FUN BEACH mega AQUAPARK:
Het grootste aquapark van Nederland!

Het is een lust voor het oog: een 2.000 m² groot eiland in het water, bestaande uit drijvende speeltoestellen. Een waar eldorado voor eenieder die ervan houdt om te klauteren, te glijden en te springen. Het Mega Aquapark is het grootste Aquapark van Nederland en dé ultieme attractie van Fun Beach The Beach. Slinger aan de Monkeybars, waan je een cowboy op de Rodeo Slide, laat je lanceren op de Flipper en vertoon je skills op de Halfpipe. Het Aquapark biedt volop vertier voor jong en oud.

Toegang tot het aquapark is inbegrepen bij de entreeprijs. Je hebt hiervoor wel een toegangskaartje nodig. Dit kan je verkrijgen door je ticket of abonnement te scannen bij de aquapark reserveerzuil.

Let op: toegang tot het aquapark is alleen mogelijk indien je beschikt over voldoende zwemvaardigheid en minimaal 6 jaar bent. 

Koop hier je dagticket of abonnement

Hoe werkt het

Geen wachtrij bij het aquapark, er is een aanmeldzuil

Er is een aquapark reserveerzuil bij de Entree West (nabij Beachhouse/frituur). Middels deze reserveerzuil kan je een toegangskaartje verkrijgen voor het aquapark. Dit kaartje dien je op de toegangstijd die je van de zuil hebt ontvangen te tonen bij de entree van het aquapark.

Hoe werkt de zuil? Je geldig online ticket of aangemelde abonnement kan je bij de zuil zelf scannen. Onmiddellijk zal hij dan een toegangskaartje printen met daarop de toegewezen tijd en een barcode. Je kan niet zelf de tijd bepalen. De zuil zal het eerst volgende tijdvak waar nog plaats is aan je toewijzen. Ga op de toegewezen tijd naar het aquapark, hier wordt je kaartje gescand. Je hoeft niet meer te wachten in de rij.

Mag ik nog maar één keer op het aquapark?

Is het een normale zomerse dag kan je, na de vorige aquapark beurt gewoon weer een toegangskaartje halen bij de zuil.
 

Is het een tropisch warme dag, dan willen we zoveel mogelijk bezoekers de kans geven om op het aquapark te gaan. Echter houden we rekening met ieders veiligheid en kan het zo zijn dat de tijdsblokken allemaal bezet zijn op een drukke dag.

GRATIS TOEGANG

Voor het Aquapark hoeft niet extra betaald te worden, dit zit bij de entreeprijs inbegrepen.

Hoe werkt het?

  • Zwemvesten worden uitgedeeld bij het aquapark. Deze zijn verplicht.
  • Retourneer je zwemvest na afloop

 

KOOP HIER JE DAGTICKET OF ABONNEMENT

 

Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg

logo-provincielimburg.png