FUN BEACH THE BEACH HEEFT HET COOLSTE TERRAS AAN HET WATER

Verlangt u naar een authentieke beachclub, met een heerlijk uitzicht over het water en het strand? Met loungestoelen op het terras terwijl u ondertussen wordt verwend met de lekkerste drankjes en hapjes? Beachclub Degreez , gelegen op Fun Beach The Beach in Panheel, is de place to be!

 

stijlvol feesten en zakendoen op hoog niveau 

U wilt een onvergetelijke dag met de mensen om wie u geeft. Bijvoorbeeld in de vorm van een originele babyborrel, een romantisch huwelijksjubileum, een onvergetelijk vrijgezellenfeest of een gezellige familiedag: Beachclub Degreez organiseert het en maakt al uw feestelijke dromen waar.Ook voor zakelijke events op hoog niveau heeft de beachclub alles in huis. Een spetterend personeelsfeest, een dynamische vergadering, een sfeervol kerstfeest, een onvergetelijk jubileumfeest, een exclusieve nieuwjaarsborrel of een inspirerend seminar: Beachclub Degreez faciliteert het. 

 

een stukje cote d'azur in limburg

Al meteen bij aankomst bij Beachclub Degreez wordt u ondergedompeld in een mediterrane sfeer. De wuivende palmbomen en het parelwitte strand die de authentieke beachclub omgeven, brengen iedere gast van een particulier feest of zakelijk event onmiddellijk in een vakantie-achtige sfeer. Vlei u neer in de comfortabele loungesets op het panoramaterras van de beachclub en geniet van Limburgse koffie en vlaai. Of doe u tegoed aan een overheerlijke zomerse salade en een tropische cocktail. In dit stukje Cote d'Azur in Limburg komt u helemaal niets tekort.

 

entreepunt west *

Entreepunt West beschikt over ijs, drank, snoep en strandartikelen, zoals zwembandjes en luchtbedden.

 

fun harbour **

Fun Harbour maakt de meest smakelijke pita broodjes voor je. Rijkelijk belegd met kip Gyros en tzatziki. Daarnaast zijn hier shaving ice, smoothies, drank, ijs en strandartikelen te koop.

beachhouse *

Hier verkopen we de lekkerste puntzakken verse frites, diverse snacks en broodje hamburger. Daarnaast kun je hier terecht voor drank en ijs. 
 

Plage Nord

plage nord **

Bij Plage Nord eet je de lekkerste Turkse pizza's, vers belegde broodjes en twistpotatos! Drankjes en ijsjes zijn tevens verkrijgbaar.
 

LITTLE BEACH **

Bij Little Beach kun je heerlijk smullen van wraps en snacks zoals frikadellen, kipkorn, loempia's en nog veel meer! Om je vingers bij af te likken. Smikkeldesmikkel!

altijd open ongeacht het weertype *

Tijdens het seizoen kunt u hier elke dag genieten van een hapje en een drankje, ongeacht het weertype.

afhankelijk van weertype ***

De opening van deze foodcorners is afhankelijk van het weer.