FUN BEACH THE BEACH HEEFT HET COOLSTE TERRAS AAN HET WATER

Verlangt u naar een authentieke beachclub, met een heerlijk uitzicht over het water en het strand? Met loungestoelen op het terras terwijl u ondertussen wordt verwend met de lekkerste drankjes en hapjes? Strandpaviljoen Wakers Lounge, gelegen op Fun Beach The Beach in Panheel, is de place to be!

WELKOM OP HET LEUKSTE STRANDPAVILJOEN IN LIMBURG

U heeft zich verheugd op een heerlijke dag aan het strand, in een prachtige omgeving, met de leukste en spannendste watersportactiviteiten en de lekkerste foods en drinks. Bij Strandpaviljoen Wakers Lounge, het coolste terras aan het water in Limburg, wordt u geheel op uw wenken bediend.

WATERPRET VAN HET ALLERHOOGSTE NIVEAU

Vlei u neer in de comfortabele loungesets op het panoramaterras van de beachclub en geniet van Limburgse koffie en vlaai. Of doe u tegoed aan een overheerlijke zomerse salade en een tropische cocktail. In dit stukje Cote d'Azur in Limburg komt u helemaal niets tekort. Ook niet als het gaat om waterpret van het allerhoogste niveau. De jonge bezoekers kunnen zich urenlang amuseren op het 2.000 m² grote Mega Aquapark. Op zoek naar een onvervalste adrenalinekick? In dat geval is het Flyboarden, Jetpacken of Wakeboarden echt iets voor u, waarbij u de meest spectaculaire capriolen op, in of boven het water uithaalt. Uiteraard kunt u al dit moois ook vanuit uw luie stoel op het terras aan het water van Fun Beach  bewonderen. Gaat u er maar eens goed voor zitten!

 

altijd open ongeacht het weertype *

Tijdens het seizoen kunt u hier elke dag genieten van een hapje en een drankje, ongeacht het weertype.

afhankelijk van weertype ***

De opening van deze foodcorners is afhankelijk van het weer.

strandpaviljoen wakers lounge *

Strandpaviljoen Wakers Lounge is niet voor niks door Strand Nederland verkozen tot het beste strandpaviljoen (zoetwater) van Nederland. De ideale plek heerlijk te loungen en te genieten van de lekkerste gerechten en cocktails. Plof neer op de kussens van de comfortabele loungesets en proef de zomer. Het ruime panoramaterras biedt een schitterend uitzicht over de plas en de watersports area waar de meest spetterende trucs worden geshowd.

Menukaart Wakers Lounge

Entreepunt Wakers Lounge (Take Away) ***

Bij entreepunt Wakers Lounge zijn ijsjes en drankjes te verkrijgen, maar ook diverse strandartikelen zoals zwembandjes en luchtbedden.

entreepunt west (take away) *

Entreepunt West beschikt over ijsjes, drankjes, snoep en strandartikelen.

Entree Punt west


fun harbour (take away) ***

Fun Harbour maakt de meest smakelijke pita broodjes voor je. Rijkelijk belegd met kip Gyros en tzatziki of met Italiaanse twist en getopt met zongedroogde tomaten en verse basilicum. Daarnaast zijn hier smoothies, drankjes, ijsjes en strandartikelen te koop.

beachhouse (take-away) ***

Hier verkopen we de lekkerste puntzakken frites en snacks. Daarnaast kunt u hier terecht voor dranjes en ijsjes. 

plage nord (take-away) ***

Bij Plage Nord eet u de lekkerste Turkse pizza's en vers belegde broodjes! Drankjes en ijsjes zijn tevens verkrijgbaar.

Plage Nord