STRANDPAVILJOEN WAKERS LOUNGE, DE LEUKSTE STRANDTENT IN LIMBURG

Voor een leuke strandtent hoef je heus niet helemaal naar zee te reizen. Want aan het dagstrand van Fun Beach The Beach in het Midden-Limburgse Panheel bevindt zich Strandpaviljoen Wakers Lounge, de leukste strandtent van Limburg.

LOUNGEN OP EEN ZONOVERGOTEN TERRAS

Op het zonovergoten terras van Strandpaviljoen Wakers Lounge is het heerlijk loungen, zeker met een vers kopje koffie en Limburgse vlaai. Zomerse salades, de lekkerste skyrbroodjes of een  klassieke hamburger met frietjes, vergezeld van een koud pilsje of een tropische cocktail, maken het genot compleet. Het zal je dan ook niet verbazen dat deze strandtent door Strand Nederland is uitgeroepen tot het beste aan zoetwater gelegen  strandpaviljoen van Nederland. Uitkijkend over het water van Fun Beach Event & Leisurepark kom je helemaal tot rust. Maar uiteraard valt er voor jong en oud ook heel veel te beleven.

URENLANGE WATERPRET OP HET MEGA AQUAPARK EN FUN HARBOUR

De ultieme waterattractie is het Mega Aquapark waar 2.000 m² aan drijvende speeltoestellen garant staan voor urenlange spetterende actie. Ook bij activiteiten als watervolley, beachvolley en voetbalboarding kun je je volop uitleven. Nog niet genoeg waterpret beleefd? Huur dan in de Fun Harbour een kano, supplank, Aqua Roller of drijfmat. Enjoy the summer!

 

altijd open ongeacht het weertype *

Tijdens het seizoen kunt u hier elke dag genieten van een hapje en een drankje, ongeacht het weertype.

afhankelijk van weertype ***

De opening van deze foodcorners is afhankelijk van het weer.

strandpaviljoen wakers lounge *

Strandpaviljoen Wakers Lounge is niet voor niks door Strand Nederland verkozen tot het beste strandpaviljoen (zoetwater) van Nederland. De ideale plek heerlijk te loungen en te genieten van de lekkerste gerechten en cocktails. Plof neer op de kussens van de comfortabele loungesets en proef de zomer. Het ruime panoramaterras biedt een schitterend uitzicht over de plas en de watersports area waar de meest spetterende trucs worden geshowd.

Menukaart Wakers Lounge

Entreepunt Wakers Lounge (Take Away) ***

Bij entreepunt Wakers Lounge zijn ijsjes en drankjes te verkrijgen, maar ook diverse strandartikelen zoals zwembandjes en luchtbedden.

entreepunt west (take away) *

Entreepunt West beschikt over ijsjes, drankjes, snoep en strandartikelen.

Entree Punt west


fun harbour (take away) ***

Fun Harbour maakt de meest smakelijke pita broodjes voor je. Rijkelijk belegd met kip Gyros en tzatziki of met Italiaanse twist en getopt met zongedroogde tomaten en verse basilicum. Daarnaast zijn hier smoothies, drankjes, ijsjes en strandartikelen te koop.

beachhouse (take-away) ***

Hier verkopen we de lekkerste puntzakken frites en snacks. Daarnaast kunt u hier terecht voor dranjes en ijsjes. 

plage nord (take-away) ***

Bij Plage Nord eet u de lekkerste Turkse pizza's en vers belegde broodjes! Drankjes en ijsjes zijn tevens verkrijgbaar.

Plage Nord