Beachclub degreez, DE LEUKSTE STRANDTENT IN LIMBURG

Voor een leuke strandtent hoef je heus niet helemaal naar zee te reizen. Want aan het dagstrand van Fun Beach The Beach in het Midden-Limburgse Panheel bevindt zich Beachclub Degreez, de leukste strandtent van Limburg en dé locatie voor zakelijke en particuliere feesten en events.

 

Voor al uw particuliere feesten en zakelijke events

Een spetterend personeelsfeest, een exclusieve productpresentatie, een inspirerende vergadering of een onvergetelijke bruiloft: Beachclub Degreez creëert ieder gewenst event en feestelijke bijeenkomst. Ervaar unieke concepten, pure beleving, hartelijke gastvrijheid en eersteklas service. Beachclub Degreez, onvergelijkelijk beleven en genieten. 

 

beleving en zorgeloos genieten

Beachclub Degreez, dat is het gevoel van een heerlijke dag aan het strand, in een prachtige omgeving. Een klassieke beachclub op houten palen in het witte zand met een heerlijke veranda en meterslange pier in het water. Het decor bij uitstek voor de meest spetterende feesten, het nieuwste entertainment en de lekkerste foodconcepten. Hier draait alles om beleving en zorgeloos genieten. Het team van Beachlub Degreez staat de hele dag voor u klaar en verzorgt uw feest of event tot in de puntjes. Zoveel is duidelijk: het zal u en uw gasten aan niets ontbreken!

 

entreepunt west *

Entreepunt West beschikt over ijs, drank, snoep en strandartikelen, zoals zwembandjes en luchtbedden.

 

fun harbour **

Fun Harbour maakt de meest smakelijke pita broodjes voor je. Rijkelijk belegd met kip Gyros en tzatziki. Daarnaast zijn hier shaving ice, smoothies, drank, ijs en strandartikelen te koop.

beachhouse *

Hier verkopen we de lekkerste puntzakken verse frites, diverse snacks en broodje hamburger. Daarnaast kun je hier terecht voor drank en ijs. 
 

Plage Nord

plage nord **

Bij Plage Nord eet je de lekkerste Turkse pizza's, vers belegde broodjes en twistpotatos! Drankjes en ijsjes zijn tevens verkrijgbaar.
 

LITTLE BEACH **

Bij Little Beach kun je heerlijk smullen van wraps en snacks zoals frikadellen, kipkorn, loempia's en nog veel meer! Om je vingers bij af te likken. Smikkeldesmikkel!

altijd open ongeacht het weertype *

Tijdens het seizoen kunt u hier elke dag genieten van een hapje en een drankje, ongeacht het weertype.

afhankelijk van weertype ***

De opening van deze foodcorners is afhankelijk van het weer.