HET BESTE STRANDPAVILJOEN VAN LIMBURG VIND JE OP FUN BEACH

Genieten met een grote G,  dat kan bijna nergens beter dan in Beachclub Degreez op Fun Beach Event & Leisurepark in
Middden-Limburg. Dé ideale plek voor een spetterend feest of zakelijk event én om heerlijk te loungen en te genieten
van de lekkerste foods & drinks.

 

PROEF DE ZOMER AAN DE LIMBURGSE  COTE D'AZUR

Vóór, tijdens of na uw particulier feest of zakelijk event is het heerlijk toeven op het ruime terras van Beachclub Degreez.  Van hieruit heeft u een schitterend panorama op het water en het dagstrand van  Fun Beach. U  waant zich aan de Cote d'Azur. Plof neer op de kussens van de comfortabele loungesets en proef de zomer. Genietend van een overheerlijke lunch of nippend aan een tropische cocktail voelt u zich als God in Frankrijk!

 

STIJLVOL FEESTVIEREN IN ZOMER EN WINTER

Beachclub Degreez is een multifunctionele eventlocatie gelegen midden in Limburg waar u in elk jaargetijde stijlvol kunt feestvieren.
's Zomers wakkert de hele uitstraling van de beachclub, met zijn parelwitte strand, de authentieke Ibiza-sfeer van de feestruimte Degreez White en de beachbarbecues op het loungeterras, het ultieme strandgevoel bij uw gasten aan. In de koude maanden, wanneer de beachclub transformeert naar Beachclub Zero Degreez, bepalen dwarrelende sneeuwvlokken, knisperende haardvuren, knusse schapenvachten en flikkerende lichtjes het beeld.  

 

Beachclub Degreez | indoor en outdoor op maat ingericht

iNDOOR EN OUTDOOR OP MAAT INGERICHT

Gaat u een trouwfeest aan het strand, personeelsdag, familiedag, kick off of jubileumfeest houden? Of wilt u uw werknemers of zakelijke relaties eens uitgebreid in de watten leggen, bijvoorbeeld met een incentive of bedrijfsfeest? Om wat voor soort feest het ook gaat: alle locaties van Beachclub Degreez, indoor en outdoor, worden op maat ingericht én volledig aangekleed in de sfeer van uw event. Wilt u uw gasten extra verrassen met bijvoorbeeld een creatieve workshop of een ludieke of sportieve groepsactiviteit? Het in-house eventbureau Fun Beach Group Events biedt hiervoor talrijke mogelijkheden.
Een feest bij Beachclub Degreez is hoe dan ook belevenis waarover uw gasten nog lang zullen napraten!

entreepunt west *

Entreepunt West beschikt over ijs, drank, snoep en strandartikelen, zoals zwembandjes en luchtbedden.

 

fun harbour **

Fun Harbour maakt de meest smakelijke pita broodjes voor je. Rijkelijk belegd met kip Gyros en tzatziki. Daarnaast zijn hier shaving ice, smoothies, drank, ijs en strandartikelen te koop.

beachhouse *

Hier verkopen we de lekkerste puntzakken verse frites, diverse snacks en broodje hamburger. Daarnaast kun je hier terecht voor drank en ijs. 
 

Plage Nord

plage nord **

Bij Plage Nord eet je de lekkerste Turkse pizza's, vers belegde broodjes en twistpotatos! Drankjes en ijsjes zijn tevens verkrijgbaar.
 

LITTLE BEACH **

Bij Little Beach kun je heerlijk smullen van wraps en snacks zoals frikadellen, kipkorn, loempia's en nog veel meer! Om je vingers bij af te likken. Smikkeldesmikkel!

altijd open ongeacht het weertype *

Tijdens het seizoen kunt u hier elke dag genieten van een hapje en een drankje, ongeacht het weertype.

afhankelijk van weertype ***

De opening van deze foodcorners is afhankelijk van het weer.