FUN BEACH, HET SPANNENDSTE AQUAPARK VAN LIMBURG

 

Het is weer zomer. Hoog tijd om het verkoelende  water op te zoeken en je een dag lang kostelijk te amuseren. Fun Beach The Beach in Panheel is hiervoor de uitgelezen plek. Op dit spannendste Aquapark van Limburg én het grootste Aquapark van Nederland kan iedere waterliefhebber zich naar hartelust uitleven.

RENNEN, SPRINGEN, VLIEGEN, DUIKEN, VALLEN, OPSTAAN EN WEER DOORGAAN

Opzij, opzij, opzij, maak plaats , maak plaats, maak plaats! Herman van Veen zong het al, en dat is ook het devies op het Mega Aquapark, de ultieme waterattractie van Fun Beach The Beach. Het gebruik van dit 2.000 m² grote landschap van drijvende speeltoestellen is bij de entree inbegrepen en biedt urenlang spetterend klauter-, glij- en springplezier voor jong en oud. Slinger aan de Monkeybar,waan je een cowboy op de Rodeo Slide, laat je lanceren op de Flipper, vertoon je tricks op de Halfpipe en loop horde over de Hurdle.  Net zoals in het liedje van Herman van Veen: we moeten rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan!

Super Slide

In verband met de coronacrisis is de productie van de Super Slide voor onbepaalde tijd uitgesteld.

De nieuwste waterattractie van Fun Beach is de Super Slide: een spectaculaire reuzenglijbaan met vijf waterspringschansen waar je met een zinderende vaart vanaf glijdt. Voor 5 euro beleef je een half uur lang grandioos glijplezier!

SUMMER SKATING

Stel je voor: schaatsen of ijshockeyen bij twintig graden boven nul. Zoiets heb je nog nooit beleefd! Het Summer Skating en Summer Ice Hockey op Fun Beach maken het mogelijk. Op speciaal ontwikkelde schaatsen glijd je in no time als een ware schaatskampioen over de synthetische baan. Ervaar de ultieme schaatsbeleving, en dat in hartje zomer!

Summer Skating is bij de entreeprijs inbegrepen. 

een van de beste stranden van nederland

Fun Beach The Beach is niet alleen een garantie voor ultieme waterpret, maar staat ook bekend om zijn sublieme waterkwaliteit. Doordat het water van Fun Beach wordt gevoed door grondwater, is het zeer schoon. Niet voor niets is Fun Beach Event & Leisurepark, als eerste strand in Limburg, onderscheiden met de Blauwe Vlag; dit is een internationaal herkenningssymbool voor bijzonder schone en veilige stranden. Bovendien is Fun Beach The Beach door de ANWB uitgeroepen tot één van de beste binnenstranden van Nederland.

Little beach

Op Little Beach, een speciaal ingericht en rookvrij gedeelte van
Fun Beach voor kinderen tot 8 jaar, kunnen de jonge bezoekers zich uitleven bij een veelheid aan leuke activiteiten. Na afloop kun je op een van de Food & Drinks-gelegenheden op het Fun Beach Event & Leisurepark heerlijk nagenieten van je dagje uit op het spannendste aquapark van Limburg!

Kortom, voor ultiem waterplezier is Fun Beach The Beach the place to be! ENJOY THE SUMMER!

Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg

logo-provincielimburg.png