Een stijlvol decor. Een schitterende ligging aan het water. Een aangename en ontspannen ambiance. Een uitzonderlijke plek waar men gezien mag én wil worden. BEACHCLUB DEGREEZ.
De locatie voor zakelijke en particuliere evenementen. Een exclusieve productlancering, een inspirerende vergadering of een onvergetelijke Beach Wedding, BEACHCLUB DEGREEZ creëert ieder gewenst event. Ervaar unieke concepten, hartelijke gastvrijheid en eersteklas service.

BEACHCLUB DEGREEZ, onvergelijkelijk beleven en genieten.

 

MEER INFO

MULTIFUNCTIONELE
EVENT- EN FEESTLOCATIE

Beachclub Degreez is een multifunctionele event- en feestlocatie. Met andere woorden, Beachclub Degreez kent geen vaste opstellingen. Alle ruimtes, indoor en outdoor, worden geheel naar uw wens en event ingedeeld. Dankzij deze hoge mate van flexibiliteit is Beachclub Degreez de ideale locatie voor een intensieve training met een twintigtal collega's, een actieve familiedag voor honderd gasten of een zakelijk seminar voor duizend genodigden. Ook voor bruiloften, personeelsfeesten of jubileumfeesten is de beachclub geheel naar wens in te richten. Hoe klein of hoe groot het gezelschap ook is, de intieme setting van Beachclub Degreez blijft altijd behouden.

Bedrijfsevents

Een spetterend personeelsfeest, een dynamische vergadering, een sfeervol kerstfeest, een onvergetelijk jubileumfeest, een exclusieve nieuwjaarsborrel of een inspirerend seminar: Beachclub Degreez faciliteert het. De ruime ervaring, het organisatietalent en het professionele team van Beachclub Degreez ontzorgen u, zodat u optimaal kunt genieten van uw event. Dankzij onze multifunctionele eventlocatie en flexibiliteit kunnen wij iedere gewenste setting en samenstelling creëren.
U bepaalt letterlijk en figuurlijk de inrichting van uw event. Presentaties, workshops en netwerkmomenten combineren tijdens uw seminar. Een complete kerstmarkt en indoor schaatsbaan op uw kerstfeest. Het organiseren van uw eigen nieuwjaarsduik inclusief koek & zopie. Een intensieve teambuildingsdag beginnen met een boksclinic onder leiding van Arnold Vanderleyde en afsluiten met een live cooking workshop. De mogelijkheden voor uw zakelijke event of feestelijke bijeenkomst bij Beachclub Degreez zijn enorm.

 

Particuliere events

U wilt een onvergetelijke dag met de mensen om wie u geeft. Beachclub Degreez luistert naar uw wensen en vertaalt deze naar een fantastisch feest of ander event op maat. Onvergelijkelijk genieten voor u en uw gasten. Een sprookjesachtige bruiloft op het strand met imposante aankomst per helikopter. Een verjaardag in stijl. Een droomcommunie voor uw zoon of dochter waarbij jong en oud zich kostelijk vermaken. Een originele babyborrel, een romantisch huwelijksjubileum, een onvergetelijk vrijgezellenfeest of een gezellige familiedag: Beachclub Degreez organiseert het en maakt al uw feestelijke dromen waar.

Unieke trouwlocatie

Uw trouwdag wordt volledig naar uw wensen en behoeften ingericht. Aan de kleinste details wordt gedacht. Mocht u hulp willen bij de invulling van uw dag, biedt Beachclub Degreez u de mogelijkheid samen te werken met onze ervaren weddingplanner die u de meest originele ideeën aandraagt. Voor uw bruiloft krijgt u bij Beachclub Degreez een vaste eventmanager aangewezen met wie u de grote dag gaat voorbereiden en die op uw bruiloftsdag de gehele dag aanwezig zal zijn om samen met het Beachclub Degreez team alles tot in de puntjes te verzorgen.

 

Seminars, Presentaties en vergaderingen

Beachclub Degreez biedt een fantastisch decor voor uw seminar. Een inspirerende omgeving. Een prachtige beachclub met een panoramazicht over het water. Uw gasten zullen versteld staan van de locatie. De Côte d'Azur in Midden-Limburg.

Een onderscheidende productpresentatie op een unieke locatie. Beachclub Degreez is het ultieme toneel om uw product op elegante wijze aan uw gasten te presenteren. Een stijlvolle beachclub met een prachtige ligging aan het water en in het witte zand. Omgeven door een ruime veranda met sierlijk hekwerk. De Côte d'Azur in het midden van Limburg. Een exclusieve plek waar uw gasten gezien mogen en willen worden. Niet voor niks is Beachclub Degreez de nummer één-locatie voor professionele fotoshoots.

U wilt ontsnappen aan de kantoorsferen en met uw team vergaderen in een inspirerende doch rustgevende omgeving. Beachclub Degreez biedt u de perfecte vergaderlocatie. Deze exclusieve beachclub heeft een prachtige ligging aan het water, beschikt over optimale vergaderruimtes en unieke vergaderarrangementen. Vergaderen bij Beachclub Degreez is een belevenis op zich. Het personeel met zijn eersteklas service nemen u alle zorgen uit handen waardoor u zich volledig kunt richten op uw meeting.

Zero Degreez

Zodra de herfstwind aan de deur rammelt en de temperatuur daalt, breekt voor Beachclub Degreez een bijzondere periode aan. Ieder jaar transformeren wij onze witte beachclub om tot de betoverende winterclub Zero Degreez. Geniet van het warme decor met flikkerende lichtjes, warme haardvuren en knusse kleedjes. Zero Degreez is dé perfecte winterlocatie voor borrels, presentaties, bedrijfsevenementen en grote vergaderingen.

 

MEER INFO

Fotografie deels verzorgd door Demi's Design