je ideale dagje uit in limburg BIJ FUN BEACH the beach


Geniet van een heerlijke dag aan het strand in een prachtige en avontuurlijke omgeving.
Fun Beach The Beach biedt de leukste activiteiten voor jong en oud. Fun is gegarandeerd!
Onderstaand een overzicht van wat je allemaal kunt ondernemen op ons park.
Deze activiteiten zijn bij de entreeprijs inbegrepen en je kunt er onbeperkt gebruik van maken.
 

Keep up the Fun

grootste Aquapark van nederland

Fun Beach Aquapark

 

De ultieme waterattractie van Fun Beach The Beach is het Mega AquaparkDit grootste Aquapark van Nederland bestaat uit een 2.000 m2 groot eiland in het water van drijvende speeltoestellen. Een lust voor het oog en een waar speelparadijs voor eenieder die ervan houdt om te klauteren, te glijden en te springen.

LITTLE BEACH

Klauteren, glijden, springen en spetteren dat het een lieve lust is. Little Beach, een speciaal ingericht gedeelte van Fun Beach voor kinderen tot 12 jaar, is een waar speelparadijs. Little Beach is het rookvrije gedeelte van het dagstrand met tal van nieuwe attracties! Jonge bezoekers kunnen zich ongestoord uitleven bij een veelheid aan leuke activiteiten. Ontdek en maak plezier!

VERHUUR

Waterfietsen

Bij Fun Beach kun je ook allerlei zaken huren om te dag nog leuker te maken. Bij Fun Harbour kun je voor een bepaalde tijd kano's, Suppen en waterfietsen huren.
Bij een van onze entreepunten kun je parasols en ligbedden huren.

Voetbalboarding

Voetbalboarding


Een lekker potje ballen. Maak twee teams en ieder kiest een kant! Wie maakt de meeste doelpunten?

WATERVOLLEY

Smash, dive en jump! Een spetterend partijtje watervolley!
 

Watervolley

Beachvolley

Beachvolleyveld

 

Daag je vrienden uit voor een potje beachvolley op het strand en maak de meest spectaculaire reddingen in het zand.

CURVE-ONE

Met je blote voeten ga je op de trampoline staan. Je begint voorzichtig, maar na een paar kleine sprongetjes krijg je de smaak al snel te pakken. Je maakt steeds hogere sprongen. Leef je uit op de CURVE-ONE: de nieuwste revolutie op trampolinegebied! Dankzij de kantelbare springmat kan de trampoline schuin worden gezet of juist vlak. Kortom, een supertrampoline voor de ultieme fun en veel springplezier! Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

GIANT PICKNICK TABLE

Een reusachtige picknicktafel waar je voor het stillen van de lekkere trek met maar liefst 60 personen kunt aanschuiven. Zoiets heb je nog nooit gezien! Op deze immense tafel moet ook beslist een groepsfoto worden gemaakt, anders gelooft thuis niemand je verhaal! En weet je wat ook mooi is meegenomen? Ook de kids kunnen zich prima vermaken door te klauteren op deze Giant Picknick Table.
 

Giant Picknick table

FUN BEACH FOuntain

Op warme zomerdagen is deze spectaculaire reuzenfontein dé blikvanger van het Midden-Limburgse Maasplassengebied en met zijn maximale spuithoogte van maar liefst 120 meter één van de allerhoogste fonteinen van Europa!
 

SUMMER SKATING


Stel je voor: schaatsen of ijshockeyen bij twintig graden boven nul. Zoiets heb je nog nooit beleefd! Het Summer Skating en Summer Ice Hockey op Fun Beach maken het mogelijk. Op speciaal ontwikkelde schaatsen glijd je in no time als een ware schaatskampioen over de synthetische baan. Ervaar de ultieme schaatsbeleving, en dat in hartje zomer!

Summer Skating is bij de entreeprijs inbegrepen en is elke dag van 12.00 tot 17.00 uur geopend.

Silent Disco

Een extra coole experience is de silent disco. Met draadloze koptelefoons swing je over de schaatsbaan op de muziek van de dj. Door voor een blauwe, groene of rode koptelefoon te kiezen, kun je zelf de muziekstijl van je keuze bepalen.

De silent disco vindt geregeld plaats. Houd voor de precieze data deze website en de Facebook-pagina van Fun Beach in de gaten!

SUPER SLIDE

In verband met de Corona crisis is de productie van de SuperSlide voor onbepaalde tijd uitgesteld.

De nieuwste waterattractie van Fun Beach is de Super Slide: een spectaculaire reuzenglijbaan met vijf waterspringschansen waar je met een zinderende vaart vanaf glijdt. Een belevenis van topformaat waarbij de spanning langzaam maar zeker wordt opgevoerd. Eerst zie je op een beeldscherm een instructie op welke manier je van de glijbaan dient af te gaan. Voor extra bescherming van lijf en leden draag je een helm en een body protector. Boven aangekomen is er geen weg meer terug en kun je kiezen uit de volgende glijbanen.
 

Super Slide

Oplopend in snelheid en heftigheid zijn dat:
‘easy peasy’ (voor de absolute beginner)
‘easy’ (voor de rustige glijder)
‘so-so’ (voor wie wat meer spanning zoekt)
‘hard’ (voor de durfals)
‘die-hard’ (voor de echte adrenalinefreaks)

Een ticket voor de Super Slide kost 5 euro. Hiervoor beleef je een half uur lang, in groepen van maximaal 30 personen, grandioos glijplezier. Voor deze attractie moeten bezoekers minimaal 1.20 meter lang zijn.

RELAX AREA


Na al dat gespetter, geklauter, geglijd en gesport op Fun Beach The Beach is het hoog tijd om even bij te komen van alle inspanningen. In de vier hangmatten van de schaduwrijke Relax Area waan je je op een onbewoond tropisch eiland en kom je helemaal tot rust. Wat een geweldige hangplek! Even weg van alle hectiek en chillen maar!