je ideale dagje uit in limburg BIJ FUN BEACH the beach

Geniet van een heerlijke dag aan het strand in een prachtige en avontuurlijke omgeving. Fun Beach The Beach biedt de leukste activiteiten voor jong en oud. Fun is gegarandeerd! Onderstaand een overzicht van wat je allemaal kunt ondernemen op ons park.
Deze activiteiten zijn bij de entreeprijs inbegrepen en je kunt er onbeperkt gebruik van maken.

grootste Aquapark van nederland

Fun Beach Aquapark

 

De ultieme waterattractie van Fun Beach The Beach is het Mega Aquapark. Dit grootste Aquapark van Nederland bestaat uit een 2.000 m2 groot eiland in het water van drijvende speeltoestellen. Een lust voor het oog en een waar speelparadijs voor eenieder die ervan houdt om te klauteren, te glijden en te springen.

Lees meer


WATERVOLLEY

Smash, dive en jump! Een spetterend partijtje watervolley!
 

Watervolley


Beachvolley

Beachvolleyveld

 

Daag je vrienden uit voor een potje beachvolley op het strand en maak de meest spectaculaire reddingen in het zand.

Voetbalboarding

Voetbalboarding


Een lekker potje ballen. Maak twee teams en ieder kiest een kant! Wie maakt de meeste doelpunten?

SUPER SLIDE


COMING SOON
Momenteel wordt bij Fun Beach hard gewerkt aan de engineering van een nieuwe waterattractie van topformaat: de Super Slide: een spectaculaire reuzenglijbaan met vijf waterspring-schansen waar je met een zinderende vaart vanaf glijdt. Naar verwachting opent deze superattractie begin 2020

Super Slide

RELAX AREA


Na al dat gespetter, geklauter, geglijd en gesport op Fun Beach The Beach is het hoog tijd om even bij te komen van alle inspanningen. In de hangmatten van de schaduwrijke Relax Area waan je je op een onbewoond tropisch eiland en kom je helemaal tot rust. Wat een geweldige hangplek! Even weg van alle hectiek en chillen maar!

GIANT PICKNICK TABLE


Een reusachtige picknicktafel waar je voor het stillen van de lekkere trek met maar liefst 80 personen kunt aanschuiven. Zoiets heb je nog nooit gezien! Op deze immense tafel  moet ook beslist een groepsfoto worden gemaakt, anders gelooft thuis niemand je verhaal! En weet je wat ook mooi is  meegenomen? Ook de kids kunnen zich prima vermaken door te klauteren op deze Giant Picknick Table.

Luchtkussen

In je eentje of samen met je vrienden of vriendinnetjes springen zoveel je maar wilt. En je komt altijd zacht neer. Dat kan allemaal op dit grote luchtkussen. Everybody jump!
 

Beachball

CURVE ONE

De nieuwe revolutie op trampoline gebied: de CURVE-ONE trampoline met kantelbare springmat, die zowel schuin gezet kan worden of juist vlak. Een mega trampoline voor de ultieme fun en veel springplezier!

SUMMER SKATING

 

Stel je voor: schaatsen bij twintig graden boven nul. Zoiets heb je nog nooit beleefd! Summer Skating maakt het mogelijk. Op speciaal ontwikkelde schaatsen glijd je in no time als een ware schaatskampioen over de synthetische baan. Ervaar de ultieme schaatsbeleving, en dat in hartje zomer!

FUN BEACH FOuntain

Op warme zomerdagen is deze spectaculaire reuzenfontein dé blikvanger van het Midden-Limburgse Maasplassengebied en met zijn maximale spuithoogte van maar liefst 120 meter één van de allerhoogste fonteinen van Europa!
 

PONG

Coming soon

beachchair

Coming soon

XXL LETTERS FUN BEACH

Coming soon

LOCKERS

Coming soon

RIETEN PARASOLS

Coming soon

LITTLE BEACH

Coming soon

 

en nog meer waterpret

Onderstaande activiteiten zijn te huur. De prijzen vind je hier.

Kano

Kano

 

Bekijk het strand eens van de andere kant. Solo of duo peddelen, de keuze is aan jou!

Suppen

 

Suppen is Stand-Up Paddling op een SUP-board. Suppen is de snelst groeiende watersport van dit moment en dat is niet zomaar.

Suppen

waterfietsen

Waterfietsen

 

Wie wordt er nou niet vrolijk van deze kleurrijke waterfietsen? Neem met maximaal 4 personen plaats en verken het water van The Beach ontspannen op eigen tempo.