NIEUW: FUN BEACH TO GO!

Maak er een leuke dag van en boek één van de activiteiten bij Fun Beach To Go! Of je nu samen met je gezin, je vrienden of je partner komt: Fun Beach To Go heeft voor iedereen leuke activiteiten op het programma. Van E-chopper verhuur tot kinderspeurtochten, van wandeltochten tot klootschieten voor droogkloten. Wil je een hapje of drankje erbij? Bestel het bij Degreez To Go!

 

THE KIDS COURSE

 

The Kids Course

Speurtocht voor het
hele gezin

De leukste speurtocht voor avontuurlijke kids en papa’s en mama’s! Ga eropuit met het hele gezin tijdens deze speurtocht en ga op ontdekkingsreis rondom Fun Beach.
 

The Kids Course

E-CHOPPER VERHUUR

E-chopper verhuur

Tour met onze elektrische scooters

Ga op ontdekkingstocht met onze nieuwe E-Choppers! Met deze milieuvriendelijke scooter reis je ontspannen door gemeente Maasgouw en omgeving. Volg onze mooie route rondom de Maasplassen.

E-chopper verhuur

KLOOTSCHIETEN VOOR DROOGKLOTEN

Klootschieten

Klootschieten rondom Fun Beach

Vul je eigen klootzak met twee kloten, benoem één van je teamleden tot het Kloothoofd en verken de route rondom het natuurgebied bij Fun Beach. Klootschieten is een van de oudste games van Nederland.

Paas Speurtocht

TAKE A HIKE


Hike to Happiness

Wandeltochten rondom Fun Beach.

Trek je wandelschoenen aan en maak je op voor een verfrissende tocht in de omgeving van Fun Beach! We hebben drie routes uitgewerkt, waarbij je informatie krijgt over de omgeving die je ziet.
 

Hike to Happiness