kids area rookvrij.svg

Klauteren, glijden, springen en spetteren dat het een lieve lust is. Little Beach, een speciaal ingericht gedeelte van Fun Beach voor kinderen tot 12 jaar, is een waar speelparadijs. Little Beach is het rookvrije gedeelte van het dagstrand met tal van nieuwe attracties!

Lees hieronder meer over de nieuwe speeltoestellen, het junior aquapark, pierenbadje, kleuterstrand en de Food & Drinks bij Little Beach. 
 

KOOP HIER JE DAGTICKET OF ABONNEMENT

 

Junior aquapark!

Voor kids vanaf 4 jaar tot 1,50m

Yes! een apart aquapark voor de kids. Speciaal voor onze jongste Funbeachers hebben we een Junior aquapark geplaatst bij Little Beach.
Een opblaasbare speeltuin op het water om naar hartelust te klauteren, te glijden en te springen. Het Junior aquapark biedt volop vertier voor de kleintjes.

Toegang tot het Junior Aquapark is inbegrepen bij de entreeprijs

Let op: toegang tot het Junior Aquapark is alleen mogelijk voor kids vanaf 4 jaar (tot 1 meter 50) die beschikken over
voldoende zwemvaardigheid, ouders zijn niet toegestaan op het aquapark zelf. Het dragen van een zwemvestje is verplicht. Deze zijn te verkrijgen bij het Junior Aquapark.

baywatch tower

Om deze baywatch tower te mogen bemannen heb je geen zwemdiploma nodig! Hier kunnen kinderen genieten van een uitzicht over het hele strand terwijl ze zich klaarmaken om te glijden, klimmen en klauteren als nooit tevoren. Sta paraat om het strand te beschermen en plezier te beleven op deze spannende toren! Junior strandwachten, het avontuur wacht op jullie!

Fun Beach Baywatch Tower

PEUTERBADJE

Een peuterbadje met kristalhelder, gezuiverd water: voor de allerjongste bezoekers is er bijna niets leukers denkbaar! In dit minizwembadje kan iedere peuter naar hartelust spetteren, terwijl de ouders relaxend op de zwembadrand zorgeloos kunnen toekijken hoe hun kleintje zich kostelijk amuseert.
 

kleuterSTRAND

Het lijkt wel alsof je aan zee bent, zo groot hebben ze het zandstrand van Little Beach gemaakt! Dat komt goed uit, want zo heb je nóg meer plaats om te rennen, zwemmen, zandkastelen te bouwen of andere spelletjes te doen met je vriendjes en vriendinnetjes. Roken is hier niet toegestaan dus de kleintjes kunnen zorgeloos spelen. 

Trampoline

Lekker springen of gekke saltos maken. Dat kan allemaal op de CURVE-ONE: de nieuwste revolutie op trampolinegebied! Dankzij de kantelbare springmat kan de trampoline schuin worden gezet of juist vlak.

Kortom, een supertrampoline voor de ultieme fun en veel springplezier! Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Fun Beach
Selfie Swing

Neem plaats op één van de schommels bij het grote Fun Beach logo op Little Beach en schiet je beste actiefoto. Tag @funbeachpanheel in je bericht en wij weet re-posten wij hem op onze social media kanalen. Wil jij gewoon lekker schommelen of klimmen op de letters zonder al die selfie-gekkigheid? Dat kan natuurlijk ook!

Fun Beach Selfie Swing
Horeca Little Beach

Horeca

In dit leuke eettentje aan het kleuterstrand van Fun Beach kun je kiezen uit diverse snacks met frietjes. Ook voor een ijsje, slushie of een zakje chips kan je hier terecht. Om je vingers bij af te likken. Smikkeldesmikkel!

De papa's en mama's kunnen hier tevens heerlijk genieten van onze Iced cocktails. 

 

BEKIJK HIER ONS FOOD & DRINKS ASSORTIMENT

toilet-douche.svg toilet-douche-2.svg

toiletten en douche

Mama, mama, ik moet plassen! Als de nood bij je kids het hoogst is, is op Little Beach de redding nabij. In de sanitair units, compleet met toiletten en douche, kun je natuurlijk ook als ouders terecht om je even op te frissen. Je ziet het: ook op het gebied van hygiëne wordt op Fun Beach niets aan het toeval overgelaten!
 

handicap.svg

gehandicapten-wc

Fun Beach is een eldorado voor jong en oud en voor groot en klein. Ook voor bezoekers met een handicap is ons dagstrand een ideale bestemming voor een onbekommerd dagje uit. Daarbij horen vanzelfsprekend ook aangepaste sanitaire voorzieningen. Speciaal voor de minder valide  gast bevindt zich daarom op Little Beach een gehandicapten-wc.

daycare.svg

verschoningstafel

Gevoelige babybilletjes moeten van tijd tot tijd worden verschoond. Voor de lichamelijke verzorging van de allerjongste bezoekers bevindt zich op Little Beach een speciaal hoekje voor baby care. Dankzij de verschoningstafel loopt uw kleine kroost er in een mum van tijd weer fris en fruitig bij!