Veel bewegen zorgt voor grote honger!

Daarom is het mogelijk om naast de groepsactiviteiten bij Fun Beach ook diverse eet- en drank arrangementen te reserveren.
Check hieronder het aanbod food & drinks en voeg het toe aan je Fun Basket. Zo maak jij jouw groepsuitje compleet.

BEACH
BARBEQUE

Lekker en gezellig grillen tijdens de Beach Barbecue bestaande uit een keur aan vleesgerechten, verse salades, stokbrood met kruidenboter en sauzen.


120 minuten
Vanaf 30 personen


BEACH LUNCH

Deze lunch bestaat uit een heerlijk vers kopje soep van de dag en diverse soorten vers belegde luxe harde broodjes.60 minuten
Vanaf 30 personen

DRANK
ARRANGEMENT

Geen gedoe met bonnetjes of rondjes geven, u kunt 2 uur lang onbeperkt consumpties nuttigen. Alleen te boeken in combinatie met een beach barbeque.

120 minuten
Vanaf 30 personen


Koffie met vlaai

Geniet van een heerlijk stuk Limburgse vlaai met 2 verse kopjes koffie of thee. Leuk om mee te beginnen of als tussendoortje.30 minuten
Vanaf 12 personen

Luxe Beach Barbecue

Een lekkere uitgebreide luxe Barbecue bestaande uit: diverse vleesgerechten, vissoorten, verse salades, sauzen en natuurlijk stokbrood met kruidenboter.

120 minuten
Vanaf 30 personen
 


Snackpakket

Lekker en makkelijk. Ons snackpakket bestaat uit een snack, een heerlijke puntzak verse frites met mayonaise of curry en een blikje fris naar keuze.


30 minuten
Vanaf 12 personen
 

High Tea on the Beach

Stel je eens voor een tafel vol lekkers op een terras aan het water met uitzicht op een beach. Een high tea on the beach. Bij ons kan het!


90 minuten
Vanaf 30 personen
Tot 100 personen


Ben & Jerry's

Als lekker fris tussendoortje of als zoete afsluiter, het wordt smullen geblazen van het heerlijke Ben & Jerry's Cookie Dough ijsje.


15 minuten
Vanaf 12 personen
 

Chips en ijs

Een lekkere versnapering voor tussendoor. Een Ola Raket waterijsje en een zakje Lays chips om lekker te snacken.


15 minuten
Vanaf 12 personen