FUN BEACH, DE LEUKSTE WIPE OUT-BAAN VAN LIMBURG

Je kent het vast van tv: Wipe out, het uit Amerika overgewaaide programma waarin alles draait om lef, actie, uitdagende hindernissen en spectaculaire uitglijders in het water. Welnu, iets soortgelijks vind je ook op Fun Beach The Beach in Panheel. In het 2.000 m² grote Mega Aquapark kun je urenlang ravotten totdat je er letterlijk bij neervalt!

LET THE FUN BEGIN

Hou je wel van een uitdaging, ben je een beetje sportief en ben je ook niet bang om af en toe eens flink onderuit te gaan? Dan is een dagje  wipe out op het Aquapark van Fun Beach echts iets voor jou! Slinger aan de Monkeybar, waan je een cowboy op de Rodeo Slide, laat je lanceren op de Flipper, vertoon je tricks op de Halfpipe  en loop horde  over de Hurdle. Kortom, in het Aquapark ga je  helemaal  los. Let the fun begin!

WATERSPORTS AREA

Zoek je nόg meer spanning? In de Watersports Area van Fun Beach kunnen adrelaninejunks hun hart ophalen aan diverse spectaculaire activiteiten zoals Wakeboarden, Flyboarden en Jetpacken. Hierbij zweef je hoog in de lucht als een superheld of glijd  je met hoge snelheid over het water. Na een dagje ravotten op, in én boven het water kun je op een van de food & drinks-gelegenheden heerlijk genieten van de lekkerste drankjes en hapjes. Een perfecte afsluiting van een enerverend dagje op Fun Beach, de leukste wipe out-baan van Limburg!   

 

Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg

logo-provincielimburg.png