Beachclub degreez, DE LEUKSTE STRANDTENT IN LIMBURG

Voor een leuke strandtent hoef je heus niet helemaal naar zee te reizen. Want aan het dagstrand van Fun Beach The Beach in het Midden-Limburgse Panheel bevindt zich Beachclub Degreez, de leukste strandtent van Limburg en dé locatie voor zakelijke en particuliere feesten en events.

Voor al uw particuliere feesten en zakelijke events

Een spetterend personeelsfeest, een exclusieve productpresentatie, een inspirerende vergadering of een onvergetelijke bruiloft: Beachclub Degreez creëert ieder gewenst event en feestelijke bijeenkomst. Ervaar unieke concepten, pure beleving, hartelijke gastvrijheid en eersteklas service. Beachclub Degreez, onvergelijkelijk beleven en genieten. 

 

beleving en zorgeloos genieten

Beachclub Degreez, dat is het gevoel van een heerlijke dag aan het strand, in een prachtige omgeving. Een klassieke beachclub op houten palen in het witte zand met een heerlijke veranda en meterslange pier in het water. Het decor bij uitstek voor de meest spetterende feesten, het nieuwste entertainment en de lekkerste foodconcepten. Hier draait alles om beleving en zorgeloos genieten. Het team van Beachlub Degreez staat de hele dag voor u klaar en verzorgt uw feest of event tot in de puntjes. Zoveel is duidelijk: het zal u en uw gasten aan niets ontbreken!

 

altijd open ongeacht het weertype *

Tijdens het seizoen kunt u hier elke dag genieten van een hapje en een drankje, ongeacht het weertype.

afhankelijk van weertype **

De opening van deze foodcorners is afhankelijk van het weer.

entreepunt west (take away) *

Entreepunt West beschikt over ijsjes, drankjes, snoep en strandartikelen.

Entree Punt west


fun harbour (take away) **

Fun Harbour maakt de meest smakelijke pita broodjes voor je. Rijkelijk belegd met kip Gyros en tzatziki of met Italiaanse twist en getopt met zongedroogde tomaten en verse basilicum. Daarnaast zijn hier smoothies, drankjes, ijsjes en strandartikelen te koop.

beachhouse (take-away) **

Hier verkopen we de lekkerste puntzakken frites en snacks. Daarnaast kunt u hier terecht voor dranjes en ijsjes. 

plage nord (take-away) **

Bij Plage Nord eet u de lekkerste Turkse pizza's en vers belegde broodjes! Drankjes en ijsjes zijn tevens verkrijgbaar.

Plage Nord