Group Events

At Fun Beach you can not only go for your perfect beach day, it is also the place where you can go for the best group outings of Limburg! Fun Beach Group Events is the in-house event agency of Fun Beach and for 20 years the organizer of the most crazy, exciting and original group outings.

Sporty or creative, strenuous or relaxing, indoor or outdoor, more than 100 different activities are possible. Whether you're looking for a fun company outing, a playful bachelor party or a fun family outing in Limburg, Fun Beach Group Events creates your ideal day.

Prijs p.p. (€)

CHOOSE YOUR GROUP ACTIVITIES

Choose your best arrangement(s) below and add them to the Fun Basket. Finished selecting? Then click on the Fun Basket and follow the steps for a quotation request. As soon as it is sent, we will start working for you and get in touch with you within 24 hours.

Do you have any questions, is your desired activity not listed or would you like a customised offer? Don't hesitate to contact us at 0475 - 579080 or send an email to info@funbeach.nl.

Fun Adventure L

Fun Adventure L is het ultieme outdooruitje in Limburg! Jullie bepalen zelf wat jullie gaan doen. Kies de 4 leukste activiteiten uit een groot aantal ludieke, sportieve, spannende en hilarische games. En maak de ultieme mix voor een onvergetelijke dag met je familie, vriendenclub of bedrijf!

Highland Games

De Highland Games zijn de ultieme uitdaging voor mannen en vrouwen die een stoere krachtmeting niet schuwen. Onverzettelijkheid, moed, kracht en eensgezindheid zijn onmisbare eigenschappen. Wie laat het best zijn spieren zien?

Fun Adventure XL

Fun Adventure XL is het ultieme outdooruitje in Limburg! Jullie bepalen zelf wat jullie gaan doen. Kies de 5 leukste activiteiten uit een groot aantal ludieke, sportieve, spannende en hilarische games. En maak de ultieme mix voor jullie onvergetelijke dag met je familie, vriendenclub of bedrijf!

Fun Adventure XXL

Fun Adventure XXL is het ultieme outdooruitje in Limburg! Jullie bepalen zelf wat jullie gaan doen. Kies de 6 leukste activiteiten uit een groot aantal ludieke, sportieve, spannende en hilarische games. En maak de ultieme mix voor jullie onvergetelijke dag met je familie, vriendenclub of bedrijf!

Robinson Island

Samen met je teamgenoten moet je zien te overleven door middel van de elementen uit de natuur. Er is geen seconde te verliezen, dus is het zaak om de handen uit de mouwen te steken. Samenwerken is de basis bij Robinson Island.

Teambuilding Challenge

Samen sta je sterk. Dat kunnen jullie bewijzen bij deze Teambuilding Challenge boordevol ludieke en spannende groepsactiviteiten waarbij samenwerking en plezier centraal staan. Wie in jullie groep blijken de volgzame types en wie ontpopt zich als een ware leider?

Kids Fun Party

Zo'n leuk kinderfeestje heb je nog nooit beleefd! Bij deze Kids Fun Party, boordevol spel en plezier, bepaal je zélf aan welke gave games de jarige en zijn vriendjes en vriendinnetjes gaan meedoen.

Leukste schoolreisje van Limburg

Een hele dag vakantie. Niks moet, (bijna) alles mag. Zo stel je je het ideale schoolreisje voor! Bij Fun Beach Event & Leisurepark kunnen de kids zwemmen en klimmen en glijden op het megagrote Aquapark en genieten van tal van gratis activiteiten. Niet voor niets het leukste schoolreisje van Limburg!

Schoolreisje Fun Adventure

Het ideale schoolreisje, boordevol waterpret en speelplezier!  Tijdens deze geheel verzorgde dag op Fun Beach, het leukte dagstrand van Limburg, wanen de kinderen zich op vakantie. Met als klap op de vuurpijl het Kids Fun-programma, waarbij de leerlingen ook nog wat opsteken over teamwork.

Jungle Drums Workshop

Trommel er naar hartelust op los! Ga aan de slag met de djembé, doem doem of een ander authentiek Afrikaans instrument. Niemand ontkomt aan het ritme van de jungle! Geen reden om van slag te raken, want muziek is een universele taal. Trommel er naar hartelust op los!

En garde! Sword Fight

Kruip in de huid van Zorro of de drie musketiers. Neem geen genoegen met een plekje achter de schermen en ga het duel aan met je vrienden, familieleden of collega’s. Wie is de baas op het veld? En garde!

Street Art Workshop

Een onbeschilderde muur is maar saai, vind je ook niet? Hoog tijd om daar verandering te brengen! Normaal gesproken is het zomaar spuiten van graffiti wettelijk verboden, maar in deze workshop mag je je creatief helemaal laten gaan!

Cocktail Workshop

In de film 'Cocktail' deed Tom Cruise als geen ander voor hoe het moet. In deze cocktail workshop doen wij dat nog eens dunnetjes over. Een professionele cocktailshaker leert jou de kneepjes van het vak. In no time maak en proef ook jij de meest kleurrijke en lekkere cocktails!

Chocoholics Workshop

Deze workshop bonbons maken is het ultieme genot voor de ware chocoholics! En het mooie is dat je zélf alles voor het zeggen hebt: kies een vorm voor de bonbon, bepaal de vulling en maak zo een heerlijke bonbon.

Paint It Like Picasso

Al heb je nog nooit van je leven een penseel in je handen gehad, onder leiding van een professioneel kunstenaar slaagt je team er ongetwijfeld in om een kunstwerk van formaat tot stand te brengen.

Salsa Workshop

Wie dansen zegt, zegt Salsa! Bij deze swingende dans uit Latijns-Amerika gaan je heupen meteen los. Maar dan is het wel handig om eerst de basisbeginselen onder de knie te krijgen. Bij deze Salsa workshop doet een dansprofessional voor hoe het moet!

Bows & Arrows

Houd de boog in de aanslag. Zet het vizier op scherp. Trek de pees naar je toe. Voel de spanning in je arm. Ontspan. Zoef! Met grote snelheid verlaat de pijl de boog. In de roos! Of toch te vroeg gejuicht? Welk team is het meest trefzeker?

Battle Of The Middle Ages

Er hangt iets onheilspellends in de lucht. Stilte voor de storm. Nog even en je wordt belaagd door je ergste vijand! Een strijd op leven en dood, geen enkel middel wordt geschuwd om je een kopje kleiner te maken tijdens deze Middeleeuwse wapenstrijd. Maar niet gevreesd, want de lol in het schieten met blaaspijp, kruisboog en andere eeuwenoude wapens staat voorop.

Heel Holland Kwist!

Oer-Hollandse gezelligheid. De oranje wereld van klompen, tulpen en bitterballen. Tijdens Heel Holland Kwist gaan we muziekfragmenten raden, luidkeels meezingen met de grote hits en van je stoel vallen van het lachen. Je kennis over typische Hollandse weetjes worden op de proef gesteld. Weet jouw team te winnen?

The Boys & Girls Battle

Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus. Dat mannen en vrouwen aanzienlijk van elkaar verschillen, dat wisten we al. Maar wie is nu beter? Die vraag staat centraal bij deze wervelende spelshow waarbij de jongens het opnemen tegen de meiden.

Bamboo Building

Een stapel bamboestokken en een handvol elastieken. Daar zul je het mee moeten doen! Stel je voor, hiermee kun je een toren bouwen die staat als een huis! Maar wat bouwkundig inzicht en vooral teamwork kan geen kwaad. Want anders valt je bamboetoren al snel in elkaar als een kaartenhuis. Samen sta je sterk!

Schoolreisje Aqua Fun Limburg

De mussen vallen van het dak en in het leslokaal is het bijna niet meer te harden. Op Fun Beach The Beach vind je de nodige verkoeling. Dé plek voor het perfecte schoolreisje in de zomer! Natuurlijk om gewoon te zwemmen, maar ook om eindeloos te ravotten in ons Mega Aquapark. Voor ultieme waterpret van de bovenste plank!

Klootschieten

Al lang vóórdat koning voetbal ons land regeerde, was Nederland in de ban van een ander balspel: klootschieten. Rond 1300 was dit behendigheidsspel razend populair. Wil je een ludiek uitje met je personeel, familie of vrienden? Dan is een partijtje klootschieten ideaal!

Archery Tag

Zoef! Met grote snelheid verlaat de pijl de boog. Oei, je hebt een tegenstander vol geraakt! Maar geen paniek, want dankzij de speciale pijlen kunnen de twee teams naar hartelust op elkaar schieten zonder dat het echt pijn doet!

Jackass Games

Niet schrikken. Zo bont als de heren van Jackass het maken, wordt het gelukkig niet. Toch zal je team tijdens dit arrangement geregeld de pijngrens opzoeken. Maak je borst maar alvast nat voor een aantal onverbiddelijke paingames, met als hoogtepunt de fameuze electrische spiraal en het ietwat onschuldigere spel met het antiblaf-bandje.

Soccer Games

Is voetbal je lust en je leven? Ja? Dan zijn de Soccer Games je van het! Het ultieme arrangement voor elke balkunstenaar! Leef je uit met deze vier wel heel bijzondere voetbalspellen waarbij je balgevoel op alle mogelijke manieren op de proef wordt gesteld.

Super Slide

Stel je eens voor: je staat op 14 meter hoogte, kijkt naar beneden langs één van de enorme waterspringschansen en er is geen weg meer terug: durf jij het aan? De Super Slide is namelijk alleen voor de echte thrill seekers onder ons! Deze nieuwe waterattractie van Fun Beach is een spectaculaire reuzenglijbaan met vier waterspringschansen waar je met een zinderende vaart vanaf glijdt.