HET BESTE STRANDPAVILJOEN VAN LIMBURG VIND JE OP FUN BEACH

Genieten met een grote G,  dat kan bijna nergens beter dan in Strandpaviljoen Wakers Lounge op Fun Beach Event & Leisurepark in Middden-Limburg. Dé ideale plek om heerlijk te loungen en te genieten van de lekkerste foods & drinks.

PROEF DE ZOMER AAN DE LIMBURGSE  COTE D'AZUR

Op het ruime terras van Strandpaviljoen Wakers Lounge, vanwaar je een schitterend panorama hebt op het water en het dagstrand van  Fun Beach, waan je jezelf aan de Cote d'Azur. Niet voor niets is Wakers Lounge door Strand  Nederland verkozen tot het beste strandpaviljoen van Nederland. Plof neer op de kussens van de comfortabele loungesets en proef de zomer. Genietend van een overheerlijke lunch of nippend aan een tropische cocktail voel je je als God in Frankrijk!

PASSIEF OF ACTIEF GENIETEN VAN WATERSPORTS

Vanaf Strandpaviljoen Wakers Lounge heb je ook een perfect zicht op de vele  spectaculaire watersportactiviteiten die zich op het water van Fun Beach Event & Leisurepark afspelen.  Zittend op het terras kun je hiervan  passief genieten, maar natuurlijk kun je er ook voor kiezen om actief deel te nemen aan activiteiten zoals flyboarden, jetpacken of wakeboarden. The  sky is the limit!

 

altijd open ongeacht het weertype *

Tijdens het seizoen kunt u hier elke dag genieten van een hapje en een drankje, ongeacht het weertype.

afhankelijk van weertype ***

De opening van deze foodcorners is afhankelijk van het weer.

strandpaviljoen wakers lounge *

Strandpaviljoen Wakers Lounge is niet voor niks door Strand Nederland verkozen tot het beste strandpaviljoen (zoetwater) van Nederland. De ideale plek heerlijk te loungen en te genieten van de lekkerste gerechten en cocktails. Plof neer op de kussens van de comfortabele loungesets en proef de zomer. Het ruime panoramaterras biedt een schitterend uitzicht over de plas en de watersports area waar de meest spetterende trucs worden geshowd.

Menukaart Wakers Lounge

Entreepunt Wakers Lounge (Take Away) ***

Bij entreepunt Wakers Lounge zijn ijsjes en drankjes te verkrijgen, maar ook diverse strandartikelen zoals zwembandjes en luchtbedden.

entreepunt west (take away) *

Entreepunt West beschikt over ijsjes, drankjes, snoep en strandartikelen.

Entree Punt west


fun harbour (take away) ***

Fun Harbour maakt de meest smakelijke pita broodjes voor je. Rijkelijk belegd met kip Gyros en tzatziki of met Italiaanse twist en getopt met zongedroogde tomaten en verse basilicum. Daarnaast zijn hier smoothies, drankjes, ijsjes en strandartikelen te koop.

beachhouse (take-away) ***

Hier verkopen we de lekkerste puntzakken frites en snacks. Daarnaast kunt u hier terecht voor dranjes en ijsjes. 

plage nord (take-away) ***

Bij Plage Nord eet u de lekkerste Turkse pizza's en vers belegde broodjes! Drankjes en ijsjes zijn tevens verkrijgbaar.

Plage Nord