DE BESTE BEACHCLUB  IN LIMBURG VIND JE OP FUN BEACH

Waar denk je aan bij het horen van het woord 'beachclub'?  Juist ja,aan wuivende palmbomen, een parelwit strand en een luxe loungeterras met de lekkerste drankjes en hapjes binnen  handbereik. Strandpaviljoen Wakers Lounge, gelegen op Fun Beach Event & Leisurepark in het Limburgse Panheel, biedt dat ultieme zomergevoel. Kortom, een beachclub zoals een beachclub bedoeld is.

ONTDEK DE COTE D'AZUR IN MIDDEN-LIMBURG

Bij het betreden van het ruime panoramaterras van Strandpaviljoen Wakers Lounge waan je je aan de Cote d'Azur. De comfortabele loungesets die meteen uitnodigen om er heerlijk in neer te ploffen en het schitterende uitzicht over het water zorgen voor een mediterrane sfeer. Dé ideale plek om heerlijk te loungen en te genieten van de lekkerste gerechten en cocktails.  Niet voor niets is deze beachclub door Strand Nederland verkozen tot het beste aan zoetwater gelegen strandpaviljoen van Nederland!

SPETTERENDE TRUCS  IN DE WATERSPORTS AREA

Vanaf het panoramaterras van de beachclub heb je ook een perfect zicht op de watersports area van Fun Beach Event & Leisurepark waar de meest spetterende trucs worden geshowd. Zie hoe de durfals  bij het Flyboarden, het Jetpacken of het Wakeboarden de meest spectaculaire capriolen uithalen. Zin om zélf eens een poging te wagen? Uiteraard kun je als beginnende of gevorderde watersporter de uitdaging aangaan om boven het water te zweven of met hoge snelheid door het water te glijden. Bij de beste beachclub in Limburg beleef je het allemaal!

 

altijd open ongeacht het weertype *

Tijdens het seizoen kunt u hier elke dag genieten van een hapje en een drankje, ongeacht het weertype.

afhankelijk van weertype ***

De opening van deze foodcorners is afhankelijk van het weer.

strandpaviljoen wakers lounge *

Strandpaviljoen Wakers Lounge is niet voor niks door Strand Nederland verkozen tot het beste strandpaviljoen (zoetwater) van Nederland. De ideale plek heerlijk te loungen en te genieten van de lekkerste gerechten en cocktails. Plof neer op de kussens van de comfortabele loungesets en proef de zomer. Het ruime panoramaterras biedt een schitterend uitzicht over de plas en de watersports area waar de meest spetterende trucs worden geshowd.

Menukaart Wakers Lounge

Entreepunt Wakers Lounge (Take Away) ***

Bij entreepunt Wakers Lounge zijn ijsjes en drankjes te verkrijgen, maar ook diverse strandartikelen zoals zwembandjes en luchtbedden.

entreepunt west (take away) *

Entreepunt West beschikt over ijsjes, drankjes, snoep en strandartikelen.

Entree Punt west


fun harbour (take away) ***

Fun Harbour maakt de meest smakelijke pita broodjes voor je. Rijkelijk belegd met kip Gyros en tzatziki of met Italiaanse twist en getopt met zongedroogde tomaten en verse basilicum. Daarnaast zijn hier smoothies, drankjes, ijsjes en strandartikelen te koop.

beachhouse (take-away) ***

Hier verkopen we de lekkerste puntzakken frites en snacks. Daarnaast kunt u hier terecht voor dranjes en ijsjes. 

plage nord (take-away) ***

Bij Plage Nord eet u de lekkerste Turkse pizza's en vers belegde broodjes! Drankjes en ijsjes zijn tevens verkrijgbaar.

Plage Nord