FUN BEACH, HET SPANNENDSTE AQUAPARK VAN LIMBURG

Het is weer zomer. Hoog tijd om het verkoelende  water op te zoeken en je een dag lang kostelijk te amuseren. Fun Beach The Beach in Panheel is hiervoor de uitgelezen plek. Op dit spannendste aquapark van Limburg kan iedere waterliefhebber zich naar hartelust uitleven.

RENNEN, SPRINGEN, VLIEGEN, DUIKEN, VALLEN, OPSTAAN EN WEER DOORGAAN

Opzij, opzij, opzij, maak plaats , maak plaats, maak plaats! Herman van Veen zong het al, en dat is ook het devies op het Mega Aquapark, de ultieme waterattractie van Fun Beach The Beach. Het gebruik van dit 2.000 m² grote landschap van drijvende speeltoestellen is bij de entree inbegrepen en biedt urenlang spetterend klauter-, glij- en springplezier voor jong en oud. Slinger aan de Monkeybar,waan je een cowboy op de Rodeo Slide, laat je lanceren op de Flipper, vertoon je tricks op de Halfpipe en loop horde over de Hurdle.  Net zoals in het liedje van Herman van Veen: we moeten rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan!

ZWEMMEN IN SCHOON EN VEILIG WATER

Fun Beach The Beach is niet alleen een garantie voor ultieme waterpret, maar staat ook bekend om zijn sublieme waterkwaliteit. Doordat het water van Fun Beach wordt gevoed door grondwater, is het zeer schoon. Niet voor niets is Fun Beach Event & Leisurepark, als eerste strand in Limburg, onderscheiden met de Blauwe Vlag; dit is een internationaal herkenningssymbool voor bijzonder schone en veilige stranden. Bovendien is Fun Beach The Beach door de ANWB uitgeroepen tot één van de beste binnenstranden van Nederland. Na afloop kun je op een van de Food & Drinks-gelegenheden op het Fun Beach Event & Leisurepark heerlijk nagenieten van je dagje uit op het spannendste aquapark van Limburg!

 

Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg

logo-provincielimburg.png