IK HEB EEN ABONNEMENT


Ik heb een geldig Fun Beach The Beach abonnement:

Jij als trouwe Fun Beach The Beach bezoeker hebt altijd toegang tot het park! Echter dien je je wél aan te melden voor je komst. Dit doe je heel makkelijk via onderstaande knop. 
Let op; Zonder aanmelding is toegang niet mogelijk.

 

Hoe gaan we te werk?

  • Iedere abonnementhouder heeft de mogelijkheid om maximaal 3 bezoekdagen tegelijk te reserveren. 
  • Je kunt je tot maximaal een dag van tevoren (12.00 uur) aanmelden voor je bezoek.
  • Voor jou als trouwe bezoeker is tot bovenstaand genoemd moment altijd plek!
  • Heb je al 3 bezoekdagen gereserveerd, dan is je volgende reserveer mogelijkheid zodra er een  bezoekdag is verstreken.
  • Hierdoor kun je nog steeds zo vaak komen als dat je zelf wilt!


Ik heb me aangemeld, wat nu? 
Op je gereserveerde bezoekdag krijg je om 08.00 uur in de ochtend een herinneringsmail van je aanmelding. Je mag zelf bepalen hoe laat je naar Fun Beach komt, jouw plekje is de hele dag gereserveerd. Het enige wat je hoeft te doen, is bij de entree je abonnement te laten scannen. Wij wensen je een chill en fun verblijf op Fun Beach The Beach. 


Ik heb me aangemeld, maar ik ben onverhoopt toch verhinderd?
Op je gereserveerde bezoekdag krijg je om 08.00 uur in de ochtend een herinneringsmail van je aanmelding. In deze e-mail is tevens een link te vinden, waarmee je je met één klik op de knop kunt afmelden voor je bezoek. Dit kan tot uiterlijk 10.00 uur in de ochtend op de dag zelf! Afmeldingen na 10.00 uur kunnen helaas niet meer in behandeling worden genomen. Fun Beach wil jullie hiermee vragen niet onnodig plek bezet te houden. Gun anderen in deze Corona tijd ook hun Fun Beach momentje.

Uiteraard kan je ook veel eerder afmelden en hoef je niet te wachten op bovenstaande herinneringsmail. Log in op je account en klik de aangemelde dag weg. 
 

Ik heb me wél aangemeld, maar ik ben, om welke reden dan ook, toch niet op Fun Beach geweest?
Indien je je had aangemeld, maar we hebben je niet gezien op Fun Beach, dan zul je om 19.00 uur ’s avonds een melding via
e-mail binnen krijgen. Hierin zal vermeld staan dat je geen gebruik hebt gemaakt van je gereserveerde bezoekdag. Dit kan onverhoopt natuurlijk altijd een keer gebeuren. Echter gebeurd dit een tweede keer op hetzelfde abonnementnummer, dan zal er helaas een sanctie volgen. Bij een 2de “no show”, kan er pas weer voor een nieuwe dag aangemeld worden, door eenmalig een entreeticket van € 8,00 te voldoen. Na deze betaling wordt het abonnement weer vrij gegeven voor aanmelding.
 

Let op; door je tijdig af te melden (vóór 10.00 uur op de dag zelf), voorkom je teleurstelling. 


Fun Beach The Beach is genoodzaakt deze regel in te voeren, zolang er regels rondom de Corona crisis gelden en Fun Beach zijn bezoekersaantallen moet verantwoorden. We vragen jullie dan ook om er samen met ons een leef- en gangbaar zomerseizoen van te maken.


Ik heb me niet aangemeld, maar ik wil last minute toch nog een paar uurtjes naar Fun Beach komen. Is dit nog mogelijk?
Uiteraard ben je nog steeds van harte welkom, echter is toegang niet meer gegarandeerd. Er geldt namelijk; VOL = VOL. Is het maximale bezoekersaantal voor die dag bereikt, kunnen we je helaas geen toegang meer bieden tot het park. Ga dus naar de site, log in op je eigen account en check of er nog toegangsplekken beschikbaar zijn!
 

ABONNEMENTHOUDERS AANMELDEN