De spannendste attractie van Fun Beach in Panheel: de Super Slide!

Zeggen je vrienden en familie dat je een beetje gek bent? Zoek je altijd naar activiteiten die spannend zijn? Ben je altijd op zoek naar die rush? Als het antwoord steeds ja is, dan ben jij een échte thrill seeker. Speciaal voor jou is er de nieuwe Super Slide: een reuzenglijbaan met vier waterspringschansen!

 

DURF JIJ HET AAN? Probeer onze SUPER SLIDE!

Daar sta je dan, op 14 meter hoogte. Je kijkt naar beneden over een van de enorme waterspringschansen. Er is geen weg meer terug. Durf je het nog steeds aan? De Super Slide op Fun Beach in Panheel is alleen weggelegd voor de échte thrill seekers!

 

NIEUWE ATTRACTIE BIJ FUN BEACH IN PANHEEL

De nieuwe waterattractie van Fun Beach is een spectaculaire reuzenglijbaan met maar liefst vier waterspringschansen waar je het liefst zo hard mogelijk vanaf glijdt. Een belevenis van groot formaat. We voeren de spanning langzaam maar zeker heel hard op!

 

HOE WERKT ONZE SUPER SLIDE?

Op een beeldscherm krijg je de instructies te zien. Hierop zie je op welke manier je van de Super Slide af mag glijden. Omdat we veiligheid belangrijk vinden, draag je bescherming in de vorm van een helm en een body protector. Eenmaal aangekomen bovenaan de Super Slide kijk je uit over heel Fun Beach. Je kan alleen niet heel lang genieten van het uitzicht, want je moet kiezen welke van de vier schansen jij aandurft. Kijk je er al naar uit?

 

VERGEET JE BEZOEK AAN FUN BEACH NIET TE RESERVEREN

Sliden op de Super Slide kost 7,50 euro en is - samen met je bezoek aan het dagstrand Fun Beach The Beach - gemakkelijk te reserveren via onze website. Zo weet je zeker dat je ook op drukke dagen onze allervetste attractie niet mist!

Reserveer hier je bezoek!

 

OVER FUN BEACH

Midden in Limburg, op zowel een kwartiertje rijden van Weert als Roermond, ligt Leerke Ven. Een door grindwinning ontstaan natuurgebied met plassen en oevers, omgeven door prachtige fiets- en wandelpaden. In het natuurgebied vind je ons recreatiepark Fun Beach. Fun Beach kenmerkt zicht door helderblauw water, hagelwit strand en groene ligweiden. Het is de ideale locatie voor een breed scala aan activiteiten.

 

Fun Beach The Beach

De natuurrijke omgeving biedt de mogelijkheid aan jong en oud om te genieten met je voeten in het witte zand. De mogelijke invullingen van je stranddag zijn hier eindeloos.

In Fun Beach The Beach drijft voor de actieve avonturiers het grootste Aquapark van Nederland: Mega Aquapark. Dit eiland van 2000m2 is een speelparadijs en een waar lust voor het oog. Klauteren, glijden, springen, waar je ook van houdt het kan er allemaal.

Mocht Mega Aquapark niet genoeg voor je zijn, is er ook nog de mogelijkheid om in de Fun Harbour vaartuigen te huren. Sup borden, waterfietsen en kano’s staan voor al onze avonturiers tot de beschikking.

Aan zonaanbidders en waterratten is ook gedacht. Baantjes zwemmen of rustig een uiltje knappen in de zon is een waar genoegen bij Fun Beach The Beach. Het dagstrand is niet voor niets onderscheiden met de Blauwe Vlag, een internationale erkenning voor dagstranden die voldoen aan de allerhoogste eisen op het gebied van veiligheid en goede waterkwaliteit.