Fun beach group events komt met nieuwe activiteiten

Bij Fun Beach kun je niet alleen terecht voor dé perfecte stranddag, het is ook dé plek waar je terecht kan voor de leukste groepsuitjes van Limburg! Fun Beach Group Events is het in-house eventbureau van Fun Beach en organisator van de meest gekke, spannende en originele groepsuitjes.

 

ONS TEAM LIET ZICH IN ORLANDO INSPIREREN

Het team van Fun Beach is in Orlando, USA geweest voor de allergrootste event en Leisure beurs van de wereld. Hier heeft het team inspiratie opgedaan voor de toekomst van Fun Beach Group Events. In het komende jaar worden verschillende activiteiten aan Fun Beach Group Events toegevoegd. Onder andere Gelly Ball, een soort paintball met gel balletjes, XL Arcade games, en een interactieve reality Photo Booth zullen binnenkort te beleven zijn.

Dus ben jij het zoveelste bowltripje, lasergame-uitje of escaperoom spelletje helemaal zat? Wil je met vrienden, collega’s of familie eens een activiteit doen die helemaal out-of-the-box is? Fun Beach Group Events heeft nieuwe alternatieven die je móét proberen.

GIANT ARCADE GAMES

Ons eerste allernieuwste uitje zijn de indoor GIANT ARCADE GAMES! Op een pop-up locatie is deze winter, na een lange voorbereiding, een unieke groepsbeleving opgezet! Games zoals je ze nog nooit eerder ervaren hebt.

Uniek in zijn soort. Denk aan de allerbekendste computer games, van jaren 80 klassiekers tot de bekendste van nu, maar dan in real life nagebouwd, waarbij jíj met je team onderdeel bent van het spel. Hebben jullie zowel the brains, the physics, als het teamwork in huis om bij ieder spel the highscore neer te zetten? Wacht dan niet langer en kom deze gloednieuwe ervaring bij ons beleven!

Zoek jij tips voor een kinderfeestje? Onze kids variant van deze Giant Arcade Games zijn nu óók te boeken.

 

Fun Beach: Giant Arcade Games
Fun Beach: Giant Arcade Games

ZONDER TEAMWORK KOM JE NERGENS

Daag je vrienden, familie, collega's of teamgenoten uit en beleef een spectaculaire en vooral gezellige arcade middag of avond. Giant Arcade Games is voor jong en oud toegankelijk. Alle games zijn indoor, waarbij de gehele pop-up locatie 3 uur lang voor jullie gezelschap ter beschikbaar staat. Laagdrempelig, gezellig en FUN. Maar zonder teamwork kom je nergens.

UNIEKE LOCATIE

Fun Beach Group Events ligt bij Fun Beach Event & Leisurepark en is een uniek recreatiepark in Panheel, midden in Limburg. De locatie is makkelijk bereikbaar en ligt op slechts 15 minuten rijden vanuit Roermond en Weert. Hoewel Fun Beach op een steenworp afstand ligt van de A73, A2 en N273, voelt het toch midden in de natuur.

 

Fun Beach Group Events | Unieke locatie

AL MEER DAN 30 JAAR DE LEUKSTE GROUP EVENTS

Je wist het waarschijnlijk niet, maar het team achter Fun Beach Group Events is inmiddels al meer dan 30 jaar actief als organisator van groepsactiviteiten. Dat betekent dat ons team inmiddels de meest uiteenlopende Group Events heeft georganiseerd en ervaring heeft met het organiseren van uitdagende groepsactiviteiten en teambuilding voor de meest uiteenlopende doelgroepen.

INTERESSE? BEKIJK ONZE GROEPSACTIVITEITEN