Fun Beach Group Events: de leukste groepsuitjes

Bij Fun Beach kun je niet alleen terecht voor je perfecte stranddag, het is ook dé plek voor de leukste groepsuitjes van Limburg! Fun Beach Group Events is het in-house eventbureau van dagstrand Fun Beach en al tientallen jaren dé organisator van de meest gekke, spannende en originele groepsuitjes. Inspannend of ontspannend, sportief of creatief, indoor of outdoor, meer dan 100 verschillende activiteiten zijn mogelijk. Of je nu op zoek bent naar een leuk bedrijfsuitje, een ludieke vrijgezellendag of een gezellig familie-uitje in Limburg, Fun Beach Group Events in Panheel creëert de ideale dag voor jou en jouw gezelschap.

 

Al meer dan 30 jaar de leukste Group Events

Je wist het waarschijnlijk niet, maar het team achter Fun Beach Group Events is inmiddels al meer dan 30 jaar actief als organisator van groepsactiviteiten. Dat betekent dat ons team inmiddels de meest uiteenlopende Group Events heeft georganiseerd en ervaring heeft met het organiseren van uitdagende groepsactiviteiten en teambuilding voor de meest uiteenlopende doelgroepen. Ook als je minder sportief bent aangelegd, kunnen we een geweldig programma voor jou samenstellen.

 

Meer dan 100 groepsactiviteiten

Genoeg te doen bij Fun Beach Group Events! Dankzij een uitgebreid aanbod van meer dan 100 verschillende activiteiten zit er altijd een geweldige activiteit bij voor jou en jouw gezelschap. Trek een Schotse rok aan en doe mee aan de Highland Games of leer overleven op een onbewoond eiland tijdens Robinson Island!

 

Zelf je aanbod samenstellen kan ook. Kies bijvoorbeeld één van de Fun Adventures. Via onze website selecteer je gemakkelijk jouw favoriete games en voeg je ze toe aan de ‘Fun Basket’. Zo stel je in no time online je eigen programma samen.

Daarnaast kun je ook altijd kiezen uit de leukste schoolreisjes, creatieve workshops of gezellige kinderfeestjes. Kijk op onze arrangementenpagina voor het volledige aanbod.

ARRANGEMENTEN

 

Ook bij slecht weer de leukste activiteiten

Dreigt een dag in het water te vallen door slechte weersvoorspellingen? Niet bij Fun Beach Group Events! Zelfs bij minder weer is het aanbod aan activiteiten bij Fun Beach Group Events zo groot dat jouw geplande dag makkelijk gewijzigd kan worden naar een alternatief, indoor aanbod. Denk bijvoorbeeld aan een leuke quiz of indoor teambuilding games. Informeer bij onze event managers voor alle mogelijkheden.

 

Unieke locatie

Fun Beach Group Events ligt bij Fun Beach Event & Leisurepark en is een uniek recreatiepark in Panheel, midden in Limburg. De locatie is makkelijk bereikbaar en ligt op slechts 15 minuten rijden vanuit Roermond en Weert. Hoewel Fun Beach op een steenworp afstand ligt van de A73, A2 en N273, voelt het toch midden in de natuur. Fun Beach is door ANWB uitgeroepen tot één van de top 10 stranden van Nederland en is daarnaast al meer dan 10 jaar de trotse ontvanger van de blauwe vlag: het Europese keurmerk voor schoon en veilig water.

 

BEACHCLUB DEGREEZ

Naast Fun Beach ligt Beachclub Degreez: een prachtige feest- en eventlocatie aan het water. Inmiddels is Beachclub Degreez al drie jaar op rij uitgeroepen tot Beste Eventlocatie van Nederland en daarmee dé locatie voor personeelsfeesten, vergaderingen en seminars. Evenementen die aansluitend kunnen plaatsvinden aan de groepsactiviteiten die bij Fun Beach Group Events worden georganiseerd. Dat maakt Fun Beach Event & Leisurepark dé locatie voor unieke groepsactiviteiten, hoe groot uw gezelschap ook is.

Meer weten?

Klik hier voor het volledige aanbod