Beachclub Degreez

de event- en feestlocatie in limburg

Een prachtige Beachclub gelegen op het Fun Beach Event & Leisurepark. Een uitzonderlijke plek waar men gezien mag én wil worden. Beachclub Degreez is de locatie voor zakelijke en particuliere evenementen. Een spetterend personeelsfeest, een exclusieve productpresentatie, een inspirerende vergadering of een onvergetelijke bruiloft: Beachclub Degreez creëert ieder gewenst event en feestelijke bijeenkomst. Ervaar unieke concepten, pure beleving, hartelijke gastvrijheid en eersteklas service. Beachclub Degreez, onvergelijkelijk beleven en genieten.

 

bezoek website Beachclub Degreez

beachclub degreez

In de maanden april tot en met september is Beachclub Degreez smaakvol gekleed in een koele en zomerse fit. Een beachclub zoals een beachclub van oorsprong bedoeld is. Het ultieme summergevoel. Genieten van een event op een prachtige locatie aan het water in een zomers decor van wit zand en wuivende palmbomen. U en uw gasten zullen een onvergetelijke zomerdag beleven.

 

Beachclub Degreez

beachclub zero degreez

Gedurende de koude maanden, van oktober tot en met maart, kent Beachclub Degreez een betoverend winters decor. We spreken dan ook niet meer van Beachclub Degreez maar transformeren naar Beachclub Zero Degreez. Sneeuw, glinsterend ijs en knisperende haardvuren. Flikkerende lichtjes overal waar u kijkt. Warme kleuren en knus aandoende schapenvellen. De hartverwarmende winterse events bij Beachclub Zero Degreez dompelen u en uw gasten onder in een behaaglijke en feestelijke sfeer. 

 

Zero Degreez