FUN BEACH, Hindernisbaan over het water

Je kent het vast van tv: Wipe out, het uit Amerika overgewaaide programma waarin alles draait om lef, actie, uitdagende hindernissen en spectaculaire uitglijders in het water. Welnu, iets soortgelijks vind je ook op Fun Beach The Beach in Panheel. In het 2.000 m² grote Mega Aquapark, het grootste Aquapark van Nederland, kun je urenlang ravotten totdat je er letterlijk bij neervalt!

LET THE FUN BEGIN

Hou je wel van een uitdaging, ben je een beetje sportief en ben je ook niet bang om af en toe eens flink onderuit te gaan? Dan is een bezoek op het Aquapark van Fun Beach echts iets voor jou! Slinger aan de Monkeybar, waan je een cowboy op de Rodeo Slide, laat je lanceren op de Flipper, vertoon je tricks op de Halfpipe  en loop horde  over de Hurdle. Kortom, in het Aquapark ga je  helemaal  los. Let the fun begin!

 

Super slide

De nieuwste waterattractie van Fun Beach is de Super Slide: een spectaculaire reuzenglijbaan met vijf waterspringschansen waar je met een zinderende vaart vanaf glijdt. Voor 5 euro beleef je een half uur lang grandioos glijplezier!

 

SUMMER SKATING

Stel je voor: schaatsen of ijshockeyen bij twintig graden boven nul. Zoiets heb je nog nooit beleefd! Het Summer Skating en Summer Ice Hockey op Fun Beach maken het mogelijk. Op speciaal ontwikkelde schaatsen glijd je in no time als een ware schaatskampioen over de synthetische baan. Ervaar de ultieme schaatsbeleving, en dat in hartje zomer!

Summer Skating is bij de entreeprijs inbegrepen.

 

FOOD & DRINKS

Na een dagje ravotten op, in én boven het water is het heerlijk om je lekkere trek te stillen bij één van de take away corners on the beach. Hier kun je terecht voor de lekkerste zomerse food & drinks. Een perfecte afsluiting van een enerverend dagje op het leukste aquapark van Limburg!   

Kortom, Fun Beach The Beach the place to be!
ENJOY THE SUMMER!

 

 

Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg

logo-provincielimburg.png