Robinson Island

✓ Ben jij de nieuwe Robinson?

✓ Survival of the fittest

Pittig, uitdagend en hilarisch!

Hoe werkt het?

Denk jij dat je kunt overleven op een onbewoond eiland? Het ziet er misschien makkelijk uit, maar dat is zeker niet het geval. Laat zien dat je niet alleen een kei bent in survival, maar ook in samenwerken met je team, want in je eentje ga je het echt niet redden! Samen met je teamgenoten doorsta je verschillende beproevingen. In diverse survival onderdelen wordt duidelijk welk team het beste samenwerkt. Door middel van pittige, uitdagende en hilarische opdrachten wordt het uiterste van jou en je team gevergd.

Bouw binnen een mum van tijd een toren. Zet zelf een waterleiding in elkaar, want op dit verlaten eiland komt geen druppel water uit de kraan. Maak zelf zonder aansteker of lucifer een vuur. Spuug vuur om het touw door te branden. Of vind met je team evenwicht op een oude scheepsmast. Dat is letterlijk teambuilding! Eén ding is zeker: zonder inzicht, creativiteit, lef, doortastendheid en doorzettingsvermogen komen jullie niet ver. Wie lukt het om het hoofd boven water te houden in deze genadeloze survival of the fittest op één van de mooiste stranden van Limburg?

Informatie

length150 min.
minimal participantsVanaf 12
Prijs:
€32,50
Minimaal boekingsbedrag:
€390,00

INCLUSIEF:

  • Persoonlijke en professionele begeleider
  • 6 leuke opdrachten in stijl
  • Fles champagne voor het winnende team
  • GRATIS entree Fun Beach The Beach

EXCLUSIEF:

  • 9% BTW
  • Catering

BIJZONDERHEDEN:

  • Wist je dat het in Limburg maar 6 % van de tijd regent? En daar zit dan de avond, nacht en vroege ochtend bij...! En wist je trouwens ook dat als het met de bakken de hemel uit komt wij de outdoorarrangementen kostenloos omzetten naar een binnen / overdekt arrangement?

 

 

 

Bekijk uw Fun Basket Meer informatie ontvangen

Robinson Island bestaat uit de volgende 4 games

Finally Water

Het heeft eindelijk geregend op Robinson-eiland. Alleen moet het water nog getransporteerd worden. Maar probeer het kostbare water niet te morsen!

Bamboo Beacon

Bouw je eigen baken van bamboe en laat trots je teamvlag zo hoog mogelijk wapperen. Maar blijft hij ook staan? Dus blaas niet te hoog van de toren!

Create Fire

Robinson Crusoe deed al voor hoe het moet. Welk team maakt het snelst een vuur zonder een lucifer of aansteker te gebruiken?

Squat the code

Samenwerken om de code te kraken. Klinkt eenvoudiger dan het is, want de code zit in één van de kokers op 4 meter hoogte. En de hamvraag is: op welke koker past de sleutel?


Leuk om te combineren met

Maak je arrangement compleet en combineer je activiteiten met de lekkerste hapjes en drankjes. Onderstaand tref je enkele food & drinks suggesties die jouw uitje perfect zullen aanvullen. Selecteer de items die je wenst en deze worden tezamen met de door jou gekozen activiteit in de Fun Basket gelegd.

Snackpakket

✓ Lekker snacken!

✓ Puntzak frites met snack en saus

✓ Blikje fris naar keuze

Luxe Beach Barbecue

✓ Lekker en luxe grillen!

✓ Vleesgerechten, vis en salades

✓ Stokboter, kruidenboter en sauzen

High Tea at the Beach

✓ Een tafel vol lekkers!

✓ Zoetigheden en hartige hapjes

✓ Verschillende soorten thee

Beach Barbecue

✓ Gezellig grillen bij het strand!

✓ Vleesgerechten en verse salades

✓ Stokboter, kruidenboter en sauzen

Beach Lunch

✓ Een overheerlijke gezonde lunch!

✓ Diverse belegde luxe broodjes

✓ Vers kopje soep

Drank arrangement

✓ Geen gedoe met bonnetjes!

✓ Twee uur onbeperkt drinken

✓ Alleen in combinatie met Beach BBQ

Koffie met vlaai

✓ Een Limburgse klassieker!

✓ Heerlijk stuk vlaai

✓ Twee verse kopjes koffie of thee