1,5 meter FUN pakket L

Het 1,5 meter FUN pakket L is het ideale outdoor uitje in de huidige corona maatschappij. Jullie bepalen zelf welke activiteiten jullie gaan doen, echter zal bij ieder onderdeel op ludieke wijze de 1,5 meter afstand worden gewaarborgd! Welk team weet, ondanks, of misschien wel juist dankszij deze extra regel, de overwinning op zijn naam te zetten.

Hoe werkt het?

Alle activiteiten zullen plaatsvinden op het Fun Beach Event & Leisurepark terrein, in de buitenlucht. Je kunt kiezen uit spannende, hilarische, ludieke, sportieve en/of trendy games om je pakket samen te stellen. Voor eenieder wat wils! Jij bepaalt wat het beste bij jouw groep past, echter is een leuke mix natuurlijk ook niet verkeerd! Bij álle onderdelen zal de 1,5 meter in acht worden genomen! Weet jouw team dan nog steeds het onderdeel tot een goed einde te brengen?

Jullie mogen 4 games uit onderstaande selectie kiezen. Wil je er meer? Dat kan uiteraard ook! Vind je het lastig te bepalen welke onderdelen het beste bij jouw groep passen? Geen probleem. Het Fun Beach Group Events team staat voor je klaar om passend advies te geven.  

Met het Fun Beach Group Events 1,5 meter FUN pakket L ben je gegarandeerd van een coronaproof programma. Fun Beach staat voor FUN en we willen er samen met jullie een gezellige, ludieke middag van maken.

Het programma:
Je zult ontvangen worden op het Fun Beach Event en Leisurepark terrein. Denk aan de 1,5 meter! Uiteraard zullen er géén handen geschud worden, maar daardoor zijn jullie niet minder welkom. Bij ontvangst zullen nog eens kort de regels benadrukt worden, neem deze aub ook echt serieus. Bij het niet naleven van de regels kan en zal het programma voortijdig gestaakt worden. Jouw en onze gezondheid gaat namelijk voor alles!

Voordat we met het 1,5meter Fun pakket van start gaan, zal iedere deelnemer iets ludieks ontvangen, waardoor voor iedereen duidelijk is hoe ver 1,5 meter precies is. Hum, dat is toch wel verder dan gedacht…..

Informatie

length120 min.
minimal participantsVanaf 12
maximal participantsTot 100
Prijs:
€23,50
Minimaal boekingsbedrag:
€282,00

INCLUSIEF:

  • Persoonlijke en professionele begeleider
  • 4 games naar keuze
  • Fles champagne voor het winnende team
  • GRATIS entree Fun Beach The Beach 

EXCLUSIEF:

  • 9% BTW
  • Catering

BIJZONDERHEDEN:

  • Voor het onderdeel kruisboogschieten geldt een minimum leeftijd van 18 jaar.
  • Wist je dat het in Limburg maar 6 % van de tijd regent? En daar zit dan de avond, nacht en vroege ochtend bij...! En wist je trouwens ook dat als het met de bakken de hemel uit komt wij de outdoorarrangementen kostenloos omzetten naar een binnen / overdekt arrangement?
Bekijk uw Fun Basket Meer informatie ontvangen

Stel hier zelf uw 1,5 meter FUN pakket L samen

Kies de 4 leukste games voor uw dag

Segway versus Ninebot

Met deze hypermoderne zelfbalancerende voertuigen steel je zeker de show! Wie balanceert het meest behendig op de Segway en de Ninebot en zoeft geruisloos over het parcours?

Kruisboogschieten

Vandaag gaat het om de kunst van het kruisboogschieten. Wie mag zich de Willem Tell van jullie gezelschap noemen?

Walking Letter

Zeg eens A! Nee, niet met jouw mond maar met behulp van palen en touwen. Eens kijken of de constructie ook stevig is, want jullie moeten er ook mee aan de wandel!

Word Fight

Heb jij altijd het hoogste woord? Ja? Dan kun je dat nu bewijzen! Ieder gehuld in een pak met op zowel de voorzijde als de achterzijde een letter wordt jouw team gevraagd om samen het juiste antwoord te formeren.

Beachvolley

De Alligator, Chicken-wing, Beach-dig en Tomahawk. Misschien zeggen deze namen jou niets. Maar daarin komt wel verandering na een potje beachvolley!

Living Soccer

Komt dat schot! Je hangt willoos vastgebonden aan de stangen van een levensgroot tafelvoetbalspel.

Water Game Estafette

In een twaalfpersoons reuzenkano vaar je zo snel mogelijk naar de overkant van het meer om daar een verrassingsopdracht te klaren.

Bijlwerpen

Drie bijlen, één boomstam. Opperste concentratie. Pak de bijl. Zet je vizier op scherp. Zoef! Raak! Of toch niet?

Funny Soccer

Wie zei daar dat voetbal geen sport is voor vrouwen? Na dit potje zul je daar voor altijd anders over denken!

Mijnenveld

Er leiden veel wegen naar Rome, luidt een bekend gezegde. Maar dat is niet het geval bij dit mijnenveld. Zoveel tegels, maar slechts één route die klopt. Om gek van te worden! Stap je op de verkeerde tegel dan ontploft de boel en moet je helemaal van voren af aan beginnen!

Waterdrager

In een cirkel met een doorsnede van 8 meter staat een emmer. De opdracht luidt om de emmer te vullen met 10 liter water, zonder dat je in de cirkel komt. Maar hoe?

Handboogschieten

Houd de boog in de aanslag. Zet het vizier op scherp. Trek de pees naar je toe. Met grote snelheid verlaat de pijl de boog. In de roos! Of toch niet?

Mind Fight

Heb jij het geheugen van een olifant? Dat zal blijken bij deze enerverende Mind Fight!

Waterleiding bouwen

Twee emmertjes water halen, twee emmertjes pompen. En o wee, er morst iemand! De kunst is om  geen water te verspillen.

Bungee Run

Het bungeekoord is bevestigd om je middel. Je rent de zandbak in alsof je leven ervan afhangt.

Klootschieten

Al lang vóórdat koning voetbal ons land regeerde, was Nederland in de ban van een ander balspel: klootschieten. De kunst is om met je team in zo min mogelijk worpen een parcours af te leggen. Tijdens dit potje klootschieten wisselen spanning en lol elkaar af.

Archery Tag

Zoef! Met grote snelheid verlaat de pijl de boog. Oei, je hebt een tegenstander vol geraakt! Maar geen paniek, want dankzij de speciale pijlen kunnen de twee teams naar hartelust op elkaar schieten zonder dat het echt pijn doet!

Bubble football

Voetballen terwijl je met je hele lijf in een grote luchtbal zit. Alleen je benen bungelen er beneden nog uit. Dat wordt lachen! Zeker als je bedenkt dat de scheidsrechter bij dit hilarische Bubble Football veel door de vingers ziet!

Summer Skating

Stel je voor: schaatsen bij twintig graden boven nul. Zoiets heb je nog nooit beleefd! Summer Skating maakt het mogelijk. Op speciaal ontwikkelde schaatsen glijd je in no time als een ware schaatskampioen over de synthetische baan. Ervaar de ultieme schaatsbeleving, en dat in hartje zomer!

Summer Ice Hockey

De mussen vallen zowat van het dak, maar toch sta je daar met ijshockeyschaatsen aan en een stick in je hand. Een niet-alledaags tafereel. Maar dit is dan ook geen gewoon ijshockey maar Summer Ice Hockey. In deze zomerse setting gaan jullie op een perfect geprepareerde synthetische schaatsbaan de strijd met elkaar aan. Wie komt als het beste ijshockeyteam van het zomerse ijs?

Giant Puzzle

Een reuzenlegpuzzel van 1,5 bij 2,5 meter, bestaande uit 36 mega 'puzzelstukjes' die bij overmaat van ramp ook nog eens via een hindernis moeten worden opgehaald. Welk team maakt de puzzel als eerste compleet?

Leuk om te combineren met

Maak je arrangement compleet en combineer je activiteiten met de lekkerste hapjes en drankjes. Onderstaand tref je enkele food & drinks suggesties die jouw uitje perfect zullen aanvullen. Selecteer de items die je wenst en deze worden tezamen met de door jou gekozen activiteit in de Fun Basket gelegd.

Snackpakket

Lekker en makkelijk. Ons snackpakket bestaat uit een snack, een heerlijke puntzak verse frites met mayonaise of curry en een blikje fris naar keuze.
 

Ben & Jerry's

Als lekker fris tussendoortje of als zoete afsluiter, het wordt smullen geblazen van het heerlijke Ben & Jerry's Cookie Dough ijsje.
 

Chips en ijs

Een lekkere versnapering voor tussendoor. Een Ola Raket waterijsje en een zakje Lays chips om lekker te snacken.
 

Luxe Beach Barbecue

Een lekkere uitgebreide luxe Barbecue bestaande uit: diverse vleesgerechten, vissoorten, verse salades, sauzen en natuurlijk stokbrood met kruidenboter.

High Tea on the Beach

Stel je eens voor een tafel vol lekkers op een terras aan het water met uitzicht op een beach. Een high tea on the beach. Bij ons kan het!

Beach Barbecue

Lekker en gezellig grillen tijdens de Beach Barbecue bestaande uit een keur aan vleesgerechten, verse salades, stokbrood met kruidenboter en sauzen.

Beach Lunch

Deze lunch bestaat uit een heerlijk vers kopje soep van de dag en diverse soorten vers belegde luxe harde broodjes.

Drank arrangement

Geen gedoe met bonnetjes of rondjes geven, u kunt 2 uur lang onbeperkt consumpties nuttigen. Alleen te boeken in combinatie met een beach barbeque.
 

Koffie met taartenfestijn

Geniet van een heerlijk stuk taart met 2 verse kopjes koffie of thee. Leuk om mee te beginnen of als tussendoortje.

Koffie met vlaai

Geniet van een heerlijk stuk Limburgse vlaai met 2 verse kopjes koffie of thee. Leuk om mee te beginnen of als tussendoortje.