Boys vs. Girls Battle

Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus. Dat mannen en vrouwen veel van elkaar verschillen, dat lijkt ons duidelijk. Maar wie is nu écht beter? Daar gaan we voor eens en voor altijd achter komen dankzij deze wervelende spelshow waarbij de jongens het opnemen tegen de meiden. Dit is de Boys vs. Girls Battle.
 

Hoe werkt het?

Op het eerste gezicht zou je denken dat mannen en vrouwen niet zo gek veel van elkaar verschillen. Pas als je goed kijkt, zie je hoe anders mannen en vrouwen denken, voelen en communiceren. Het lijkt wel of ze van verschillende planeten komen! Het bewijs daarvoor wordt geleverd bij deze wervelende spelshow onder leiding van een energieke quizmaster, boordevol uitdagende, prikkelende opdrachten die vooral op de lachspieren werken! Bij de opdrachten met veelzeggende titels als 'Zoek de verschillen', 'Wie kan het beter?' en 'Weet jij het antwoord?' moeten de jongens en de meisjes laten zien wat ze allemaal in hun mars hebben. Wie is uiteindelijk het sterkere geslacht?

Informatie

length120 min.
minimal participantsVanaf 15
Prijs:
€27,50
Minimaal boekingsbedrag:
€337,50

INCLUSIEF:

  • Persoonlijke en professionle begeleider
  • Fles Champagne voor het winnend team
  • GRATIS entree Fun Beach The Beach

EXCLUSIEF:

  • 9% BTW
  • Catering

BIJZONDERHEDEN:

  • We kunnen ook een outdoor versie verzorgen met ludieke games
Bekijk uw Fun Basket Meer informatie ontvangen

Leuk om te combineren met

Maak je arrangement compleet en combineer je activiteiten met de lekkerste hapjes en drankjes. Onderstaand tref je enkele food & drinks suggesties die jouw uitje perfect zullen aanvullen. Selecteer de items die je wenst en deze worden tezamen met de door jou gekozen activiteit in de Fun Basket gelegd.

Luxe Beach Barbecue

Een lekkere uitgebreide luxe Barbecue bestaande uit: diverse vleesgerechten, vissoorten, verse salades, sauzen en natuurlijk stokbrood met kruidenboter.

 

High Tea on the Beach

Stel je eens voor een tafel vol lekkers op een terras aan het water met uitzicht op een beach. Een high tea on the beach. Bij ons kan het

Beach Barbecue

Lekker en gezellig grillen tijdens de Beach Barbecue bestaande uit een keur aan vleesgerechten, verse salades, stokbrood met kruidenboter en sauzen.

 

Beach Lunch

Deze lunch bestaat uit een heerlijk vers kopje soep van de dag en diverse soorten vers belegde luxe harde broodjes.

 

Drank arrangement

Geen gedoe met bonnetjes of rondjes geven, u kunt 2 uur lang onbeperkt consumpties nuttigen. Alleen te boeken in combinatie met een beach barbeque.

 

Koffie met vlaai

Geniet van een heerlijk stuk Limburgse vlaai met 2 verse kopjes koffie of thee. Leuk om mee te beginnen of als tussendoortje.