Schoolreisje Fun Adventure

Het ideale schoolreisje, boordevol waterpret en speelplezier!  Tijdens deze geheel verzorgde dag op Fun Beach, het leukte dagstrand van Limburg, wanen de kinderen zich op vakantie. Met als klap op de vuurpijl het Kids Fun-programma, waarbij de leerlingen ook nog wat opsteken over teamwork.

Hoe werkt het?

Waarom is het Fun Beach Event & Leisurepark de ideale bestemming voor een schoolreisje? Heel eenvoudig: omdat de kinderen hier alles vinden wat hun hartje begeert. Dat begint al met het Mega Aquapark, de ultieme waterattractie van Fun Beach The Beach. Dit 2.000 m² grote landschap van drijvende speeltoestellen staat garant voor urenlang spetterend klauter-, glij- en springplezier.

Behalve vrijblijvend ravotten staat dit actieve schoolreisje ook in het teken van het Kids Fun-programma. Hierbij kan worden gekozen uit een vier verschillende games, waaronder levend tafelvoetbal. sumoworstelen, vlotvaren, reuzepuzzel, blaaspijp schieten, rodeobed, Flintstone race en bamboo building. Ludiek én leerzaam tegelijk! Een combinatie met een snackpakket voor de kinderen maakt dit schoolreisje compleet. Daar word je wijzer van!

Informatie

length420 min.
minimal participantsVanaf 25
Prijs:
€14,50
Minimaal boekingsbedrag:
€362,50

INCLUSIEF:

  • Persoonlijke en professionele begeleider
  • 4 games naar keuze
  • GRATIS entree Fun Beach The Beach inclusief Mega-Aquapark

EXCLUSIEF:

  • 9% BTW
  • Catering

BIJZONDERHEDEN:

  • Geschikt voor kinderen vanaf groep 5 tot en met groep 8
  • Het aantal games kan verhoogd worden naar gelang de grootte van de groep
  • Geen badmeester toezicht
  • Zwemdiploma verplicht
  • Wist je dat het in Limburg maar 6 % van de tijd regent? En daar zit dan de avond, nacht en vroege ochtend bij...! En wist je trouwens ook dat als het met de bakken de hemel uit komt wij de outdoorarrangementen kostenloos omzetten naar een binnen / overdekt arrangement?
Bekijk uw Fun Basket Meer informatie ontvangen

Stel hier zelf uw Schoolreisje Fun Adventure samen

Kies de 4 leukste games voor uw dag

Reuze Puzzel Kids

Een reuzenlegpuzzel van 1,5 bij 2,5 meter, bestaande uit 36 mega 'puzzelstukjes' die bij overmaat van ramp ook nog eens via een hindernis moeten worden opgehaald. Welk team maakt de puzzel als eerste compleet?

Summer Skating Kids

Stel je voor: schaatsen bij twintig graden boven nul. Zoiets heb je nog nooit beleefd! Summer Skating maakt het mogelijk. Op speciaal ontwikkelde schaatsen glijd je in no time als een ware schaatskampioen over de synthetische baan. Ervaar de ultieme schaatsbeleving, en dat in hartje zomer!

Summer Ice Hockey Kids

De mussen vallen zowat van het dak, maar toch sta je daar met ijshockeyschaatsen aan en een stick in je hand. Een niet-alledaags tafereel. Maar dit is dan ook geen gewoon ijshockey maar Summer Ice Hockey. In deze zomerse setting gaan jullie op een perfect geprepareerde synthetische schaatsbaan de strijd met elkaar aan. Wie komt als het beste ijshockeyteam van het zomerse ijs?

Skiloop Kids

Skiën kun je leren. Maar wat als je met z’n allen tegelijk op de skilatten gaat staan? Met zijn vijven leg je vastgebonden aan één paar reuzenski's een parcours af. Onbegonnen werk of toch niet? Hoe dan ook: dat wordt lachen!

Water Game Estafette Kids

In een twaalfpersoons reuzenkano vaar je zo snel mogelijk naar de overkant van het meer om daar een verrassingsopdracht te klaren.

Word Fight Kids

Heb jij altijd het hoogste woord? Ja? Dan kun je dat nu bewijzen! Ieder gehuld in een pak met op zowel de voorzijde als de achterzijde een letter wordt jouw team gevraagd om samen het juiste antwoord te formeren.

Waterfiets Estafette Kids

Per waterfiets trap je met je team  zo snel mogelijk naar de overkant van het meer om daar een verrassingsopdracht te klaren.

Mind Fight Kids

Heb jij het geheugen van een olifant? Dat zal blijken bij deze enerverende Mind Fight!

Vlotvaren Kids

Het recept is eenvoudig: bouw een vlot, leg hem op het water en vaar naar het midden van het meer.

Bungee Run Kids

Het bungeekoord is bevestigd om jouw middel. Je rent de zandbak in alsof jouw leven ervan afhangt. Wat bezielt je?

Funny Soccer Kids

Wie zei daar dat voetbal geen sport is voor vrouwen? Na dit potje zul je daar voor altijd anders over denken!

Handboogschieten Kids

Houd de boog in de aanslag. Zet het vizier op scherp. Trek de pees naar je toe. Met grote snelheid verlaat de pijl de boog. In de roos! Of toch niet?

Kanovaren Kids

Met je team neem je plaats in een heuse kano voor een waterspel zonder grenzen. Wie heeft de beste zeemansbenen?

Levend Tafelvoetbal Kids

Komt dat schot! Je hangt willoos vastgebonden aan de stangen van een levensgroot tafelvoetbalspel.

Sumoworstelen Kids

Zet je benen stevig op de grond en plaats je handen in je zij. Staar jouw tegenstander diep in de ogen. En het sumoworstelen kan beginnen!


Leuk om te combineren met

Maak je arrangement compleet en combineer je activiteiten met de lekkerste hapjes en drankjes. Onderstaand tref je enkele food & drinks suggesties die jouw uitje perfect zullen aanvullen. Selecteer de items die je wenst en deze worden tezamen met de door jou gekozen activiteit in de Fun Basket gelegd.

Snackpakket

Lekker en makkelijk. Ons snackpakket bestaat uit een snack, een heerlijke puntzak verse frites met mayonaise of curry en een blikje fris naar keuze.

 

Ben & Jerry's

Als lekker fris tussendoortje of als zoete afsluiter, het wordt smullen geblazen van het heerlijke Ben & Jerry's Cookie Dough ijsje.

 

Chips en ijs

Een lekkere versnapering voor tussendoor. Een Ola Raket waterijsje en een zakje Lays chips om lekker te snacken.