Kids Fun Party is het leukste kinderfeestje van Limburg!

 • Het allerleukste kinderfeestje
 • Met actieve Kids Fun games
 • Ravotten op het Mega Aquapark
 • Kinderfeestje is alleen mogelijk op woensdagmiddag

Hoe werkt het?

Zo'n leuk kinderfeestje heb je nog nooit gehad! Bij deze Kids Fun Party, boordevol fun, spel en plezier, bepaal je zélf aan welke leuke games de jarige job en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes gaan meedoen. Ook kun je daarna samen zwemmen bij Fun Beach en het Mega Aqua Park!

Voor het allerleukste kinderfeestje in Limburg moet je op het Fun Beach Event & Leisurepark zijn. Kies een mix van een viertal games en wij doen de rest! Bij spannende, sportieve en hilarische games zoals sumoworstelen, reuzepuzzel, watergame-estafette, bubble football, bungee run, word fight en waterleiding bouwen zullen de kids zich kostelijk amuseren. Uiteraard worden alle activiteiten begeleid door een professionele en kindvriendelijke instructeur.

De Kids Fun Party is ook ideaal om te combineren met een snackpakket. Lachen, gieren, brullen én smikkelen. Zeg nou zelf: wat wil je nog meer op je kinderfeestje? Dat wordt een verjaardagspartijtje om nooit meer te vergeten!

Informatie

length120 min.
minimal participantsVanaf 10
Prijs:
€19,50
Minimaal boekingsbedrag:
€195,00

INCLUSIEF:

 • Persoonlijke en professionele begeleider
 • 4 games naar keuze
 • GRATIS entree Fun Beach The Beach inclusief Mega Aquapark

EXCLUSIEF:

 • 9% BTW
 • Catering

BIJZONDERHEDEN:

 • Minimale leeftijd 8 jaar i.v.m. toegankelijkheid van de activiteiten.
 • Maximale leeftijd t/m 11 jaar.
 • Wist je dat het in Limburg maar 6 % van de tijd regent? En daar zit dan de avond, nacht en vroege ochtend bij...! En wist je trouwens ook dat als het met bakken uit de hemel komt wij met u meedenken voor een alternatief.
Bekijk uw Fun Basket Meer informatie ontvangen

Stel hier zelf uw Kids Fun Party Kinderfeestje samen

Kies de 4 leukste games voor uw dag

Mind Fight Kids

Heb jij het geheugen van een olifant? Dat zal blijken bij deze spannende Mind Fight! Vind dezelfde afbeeldingen en speel het veld zo snel mogelijk leeg. Let ook op de moves van je tegenstander!

Summer Skating Kids

Stel je voor: schaatsen bij twintig graden boven nul. Summer Skating maakt het mogelijk. Op speciaal ontwikkelde schaatsen glijd je in no time als een echte schaatskampioen over de baan. En dat in hartje zomer!

Reuze Puzzel Kids

Een reuzenlegpuzzel van 1,5 bij 2,5 meter, bestaande uit 36 mega 'puzzelstukjes' die bij overmaat van ramp ook nog eens via een hindernis moeten worden opgehaald. Welk team maakt de puzzel als eerste compleet?

Summer Ice Hockey Kids

Ook al is het hartstikke warm buiten: wij laten ons niet tegenhouden! Pak jouw ijshockeystick, verdeel de deelnemers in teams en bewaak je doel alsof je leven er vanaf hangt. Dit is Summer Ice Hockey!

Water Game Estafette Kids

In een twaalfpersoons reuzenkano vaar je zo snel mogelijk naar de overkant van het meer om daar een verrassingsopdracht te klaren.

Waterleiding Bouwen Kids

Twee emmertjes water halen, twee emmertjes pompen. Bouw samen met je vrienden een waterleiding en zorg ervoor dat je geen water verspilt! 

Word Fight Kids

Ben jij goed met taal? Dan kun je dat nu bewijzen! Iedereen krijgt een pak aan met een letter op de voor- en achterkant. Zo wordt jouw team gevraagd om samen het juiste woord te vormen.

Waterfiets Estafette Kids

Per waterfiets trap je met je team zo snel mogelijk naar de overkant van het meer om daar een verrassingsopdracht uit te voeren!

Bungee Run Kids

Bind het bungeekoord rond je middel, pak de stok en ren zo hard mogelijk de zandbak in! Krijg jij de stok zo ver mogelijk in het zand gestoken?

Funny Soccer Kids

Voetballen met een hoepelrok om is moeilijker dan je denkt! Weet jouw team het vaakst de bal in de goal te schieten?

Handboogschieten Kids

Leer handboogschieten zoals Legolas, Lara Croft of Robin Hood! Krijg je de pijl het vaakste in de roos?

Kanovaren Kids

Met je team neem je plaats in een kano voor een spannend waterspel! Wie kan het beste zijn evenwicht bewaren?

Levend Tafelvoetbal Kids

Tijdens deze game hang je vast aan één van de stangen van dit levende tafelvoetbalspel. Probeer dan maar eens raak te schieten! 

Sumoworstelen Kids

Zet je benen stevig op de grond en plaats je handen in je zij. Het sumoworstelen kan beginnen!

Vlotvaren Kids

Het klinkt makkelijker dan het is: bouw een vlot, leg hem op het water en vaar naar het midden van het meer. Blijven jullie drijven?

Bubble football Kids

Probeer maar eens een bal te raken als je opgesloten in een grote bubbel zit! Dit is een hilarische voetbalgame!

Pong XXL

De allereerste videogame ooit die je als kind thuis op de tv kon spelen. Het digitale tennisspelletje van toen kent nu een volwassen versie op gigantisch formaat. Welk team is meest behendig op dit gigantische beeldscherm?

Pong xxl is te spelen van medio april t/m oktober

Reuze Tafelvoetbal Kids

Je pakt het graag groots aan. Dat treft, want met dit reuze tafelvoetbalspel kun je je helemaal uitleven.


Leuk om te combineren met

Maak je arrangement compleet en combineer je activiteiten met de lekkerste hapjes en drankjes. Onderstaand tref je enkele food & drinks suggesties die jouw uitje perfect zullen aanvullen. Selecteer de items die je wenst en deze worden tezamen met de door jou gekozen activiteit in de Fun Basket gelegd.

Snackpakket

 • Lekker snacken!
 • Puntzak frites met snack en saus
 • Blikje fris naar keuze

Kids Surprise

 • Twee klassiekers!
 • Ola Raket ijsje en zakje Lays chips
 • Lekker voor tussendoor