Fun Adventure XL is het ultieme outdoor uitje in Limburg!

 • Het ultieme XL outdooruitje in Limburg
 • Kies zelf 5 leuke activiteiten
 • Spannend, sportief en hilarisch!

Hoe werkt het?

Wil je met je groep een hele dag uit je dak gaan met te gekke games waarbij het ook nog aankomt op perfect teamwork? Op het Fun Beach Event & Leisurepark ben je daarvoor precies op de juiste plek. Want wat te denken van spannende, hilarische en trendy games zoals living soccer, sumoworstelen, bungee run, beachvolley, cross the swamp, handboogschieten en mind fight?

Jullie mogen hieruit de 5 leukste games kiezen die elk ongeveer 30 minuten duren. Vind je het moeilijk om te bepalen welke games het best bij jullie groep passen? Dan staat het team van Fun Beach Group Events uiteraard voor je klaar om passend advies te geven.

Willen jullie liever méér dan 5 games spelen? Dat kan natuurlijk ook! Kies in dat geval voor Fun Adventure XXL.

Informatie

length150 min.
minimal participantsVanaf 12
maximal participantsTot 500
Prijs:
€26,50
Minimaal boekingsbedrag:
€318,00

INCLUSIEF:

 • Professionele instructeur
 • 5 Games naar keuze
 • Fles bubbels voor het winnende team
 • GRATIS entree Fun Beach The Beach

EXCLUSIEF:

 • 9% BTW
 • Catering

BIJZONDERHEDEN:

 • Voor het onderdeel kruisboogschieten geldt een minimum leeftijd van 18 jaar.
Bekijk uw Fun Basket Meer informatie ontvangen

Stel hier zelf uw Fun Adventure XL samen

Kies de 5 leukste games voor uw dag

Barrel Walk

Let op: het terrein is zwaar vergiftigd en je mag absoluut de grond niet raken! Tijdens Barrel Walk dien je met een paar oude tonnen aan de overkant van het terrein te komen, zonder "slachtoffers" te maken. Een kwestie van balanceren, teamwork en inzicht. Als dat maar goed gaat!

Bijlwerpen

Drie bijlen, één boomstam. Opperste concentratie. Pak de bijl. Zet je vizier op scherp. Welk team sprokkelt de meeste punten bij elkaar?

Gel Battle

Speel nu een nieuwe revolutionaire shooting game: Gel Battle! Dit schietspel is het best te vergelijken met paintball in combinatie met laser shooting, maar dan interactiever, pijnloos en véél sneller! Pak een Gel Battle gun en schiet op je tegenstander. Wint jouw team?

Summer Skating

Stel je voor: schaatsen bij twintig graden boven nul. Summer Skating maakt het mogelijk. Op speciaal ontwikkelde schaatsen glijd je in no time als een echte schaatskampioen over de synthetische baan. Word jij de nieuwe Ireen Wüst of Sven Kramer? Dat kan gewoon in hartje zomer!

Kruisboogschieten

Van Willem Tell tot Lara Croft: échte helden en heldinnen kunnen overweg met een kruisboog! Voeg jij jezelf aan dit rijtje toe? Tijdens Kruisboogschieten leer je schieten met een kruisboog. Ben jij degene in het team die het vaakst in de roos schiet?

Summer Ice Hockey

Ook al is het hartje zomer en vallen de mussen van het dak: wij laten ons niet tegenhouden! Pak jouw ijshockeystick, verdeel de deelnemers in teams en bewaak je doel alsof je leven er vanaf hangt. Dit is Summer Ice Hockey!

Sumoworstelen

Daar sta je dan, in de sumo-ring. Bij deze eeuwenoude Japanse sport gooi je jouw gewicht in de strijd. Maar geen zorgen: je hoeft niet stevig gebouwd zijn om te winnen. Wie werkt zijn tegenstander het eerst op de rug?

Walking Letter

Zeg eens A! Nee, niet met jouw mond maar met behulp van palen en touwen. Eens kijken of de constructie ook stevig is, want behalve het samenstellen van een letter, moeten jullie er ook mee aan de wandel! Halen jullie de overkant?

Word Fight

Heb jij altijd het hoogste woord? Ja? Dan kun je dat nu bewijzen! Ieder gehuld in een pak met op zowel de voorzijde als de achterzijde een letter wordt jouw team gevraagd om samen het juiste antwoord te formeren. Hilarisch!

Kendie Krush

Een razend populaire game, maar dan net even anders. Let goed op wat de computer aangeeft, bouw dit met de fysieke snoepjes na en verplaatst diegene die de meeste punten oplevert. Gelukt? Er zal een nieuw snoepje gelanceerd worden. Een game waarbij je samen moét werken, wil je de highscore verbeteren. 

Beachvolley

Deze game speel je lekker met je voeten in het zand! Beachvolley is één van de zonnigste Olympische balsporten. Deze team draait om rivaliteit tussen twee teams, snelheid, sportiviteit en heel veel fun!

Cross the Swamp

Je staat met beide benen stevig op de grond. Maar wat als de vaste grond plotsklaps verandert in drijfzand? Met dit scenario in gedachten dien je zo snel mogelijk de overkant te bereiken. Meer dan wat eenvoudige hulpmiddelen krijg je niet. Hou jij het hoofd boven water?

Levend tafelvoetbal

GOAL! Tijdens levend tafelvoetbal hang je vast aan één van de stangen van dit levende tafelvoetbalspel. Een hilarische voetbalgame voor groepen. Schiet jij samen met je team de bal zo vaak mogelijk in de goal van je tegenstander zonder je plek te verlaten?

Water Game Estafette

Zwemvesten aan en de peddels in jullie handen? Dan kan de tocht in de reuzenkano beginnen! Aan de overkant aangekomen voeren jullie meteen een uitdagende teamopdracht uit. Het team dat de opdracht goed uitvoert én als eerste terugkeert heeft gewonnen!

Funny Soccer

Ben je de nieuwe Messi, Bergkamp of Lieke Martens van je team? Dan willen wij jou weleens zien scoren! Moeilijker dan je denkt, met reusachtige hoepelrok om. Maar geen reden tot paniekvoetbal. Want na het laatste fluitsignaal gaat het team met het meeste balgevoel met de winst naar huis.

Mijnenveld

Er leiden veel wegen naar Rome, luidt een bekend gezegde. Maar dat is niet het geval bij dit mijnenveld. Zoveel tegels, maar slechts één route die klopt. Om gek van te worden! Stap je op de verkeerde tegel dan ontploft de boel en moet je helemaal van voren af aan beginnen!

Handboogschieten

Pak de middeleeuwse handboog, zet het vizier op scherp en schiet de pijl richting het doel! Tijdens handboogschieten draait het om techniek, trefzekerheid en een tikkeltje geluk! Welk team schiet het vaakst in de roos? 

Mind Fight

Ben jij de slimste van het stel? Tijdens Mind Fight wordt je korte termijn-geheugen op de proef gesteld! Vind de overeenkomstige afbeeldingen en speel het veld zo snel mogelijk leeg. Vergeet de moves van je tegenstander niet. Wie heeft het beste geheugen?

Giant Fun Estafette

Zoveel hilarische opdrachten achter elkaar hebben jullie nog nooit gekregen! Tijdens vier grappige uitdagingen moeten jullie zo snel mogelijk een parcours afleggen. Welk team legt het snelste de route af? Fun verzekerd!

Construct the Aquaduct

Hoe krijg je vijf liter water naar de overkant zonder te morsen? Bouw samen met je team een eigen aquaduct of waterleiding en zorg ervoor dat zoveel mogelijk water de overkant bereikt. Wij voelen alvast nattigheid!

Big Sup

Ze verzinnen toch wat: rechtop op een surfbord staan, en dan met een peddel in je hand. Maar plezier dat je ermee beleeft, zeker op deze Big Sup! Het lijkt een simpele kwestie van peddelen en balans houden, maar dat idee kan zomaar eens in het water gaan vallen!

Bamboo tower

Een stapel bamboestokken en een handvol elastieken. Daar zullen jullie het mee moeten doen! Lukt het jullie om een bamboetoren te bouwen die staat als een huis? Een kwestie van inzicht én teamwork, want anders dondert jullie toren in no time in elkaar!

Bungee Run

Bind het bungeekoord rond je middel, pak de stok en ren zo hard mogelijk de zandbak in! Krijg jij de stok zo ver mogelijk in het zand gestoken of word je als een katapult teruggetrokken naar je startpunt? De Bungee Run is een hilarische sportieve game.

Rodeobed

Lig je lekker te slapen, als plots je bed als een bezetene begint te schudden. Help, wat gebeurt er?

Katapult Challenge

Je hebt het buskruit niet uitgevonden. Daarom moet je het helaas doen met een katapult. Maar vergis je niet: een vakkundig gebouwde katapult is een krachtig wapen. Lukt het je om er van palen en touwen zelf snel eentje in elkaar te knutselen? Dan slinger je kogel naar de overkant!

Vlotvaren

Halen jullie de overkant van het meer op een vlot? Met een aantal tonnen, touwen en palen bouwen jullie samen een vlot dat sterk genoeg is om jouw team te dragen. Dat klinkt misschien makkelijker dan het is, want we hebben meer dan eens een vlot zien zinken!

Flintstone Race

Wilmaaaaaaaa! Tijdens de Flintstone Race bouwen jullie een eigen Flintstone-mobiel met enkel hout, touw, doek en twee vaten. Gelukt? Dan beginnen we aan een prehistorische race naar de overkant. Welk team wint de wedstrijd met dit knotsgekke rijtuig? 

Klootschieten

Klootschieten is een van de oudste games van Nederland. Vul je eigen klootzak met twee kloten, benoem één van je teamleden tot het Kloothoofd en leg zo snel mogelijk de route af. Hierbij komt het zowel aan op behendigheid als teamwork. Geen tijd voor gekloot dus.​​​​​​

Archery Tag

Win jij het van je tegenstander met pijl en boog? Waag de gok tijdens Archery Tag, een unieke schietgame die te omschrijven valt als een unieke combinatie van boogschieten, paintball en trefbal. Lekker op elkaar schieten zonder elkaar te verwonden. Welk team schiet het meest raak?

Bubble football

Probeer maar eens een bal te raken als je opgesloten zit in een grote bubbel! Tijdens Bubble Football speel je tegen elkaar in een grote luchtbal. Alleen je benen bungelen er beneden nog uit. Een hilarische voetbalgame, zeker als je bedenkt dat de scheidsrechter veel door de vingers ziet!

Pong XXL

De allereerste videogame ooit die je als kind thuis op de tv kon spelen. Het digitale tennisspelletje van toen kent nu een volwassen versie op gigantisch formaat. Welk team is meest behendig op dit gigantische beeldscherm?

Pong xxl is te spelen van medio april t/m oktober

Reuze Tafelvoetbal

Je pakt het graag groots aan. Dat treft, want met dit reuze tafelvoetbalspel kun je je helemaal uitleven.


Leuk om te combineren met

Maak je arrangement compleet en combineer je activiteiten met de lekkerste hapjes en drankjes. Onderstaand tref je enkele food & drinks suggesties die jouw uitje perfect zullen aanvullen. Selecteer de items die je wenst en deze worden tezamen met de door jou gekozen activiteit in de Fun Basket gelegd.

Snackpakket

 • Lekker snacken!
 • Puntzak frites met snack en saus
 • Blikje fris naar keuze

Barbeachque

 • Gezellig grillen bij het strand!
 • Vis, vleesgerechten en verse salades
 • Stokbrood, kruidenboter en sauzen

Beach Lunch

 • Een overheerlijke gezonde lunch!
 • Diverse luxe belegde broodjes
 • Vers fruit en een energy reep 

Koffie met vlaai

 • Een Limburgse klassieker!
 • Heerlijk stuk vlaai
 • Twee verse kopjes koffie of thee

Luxe Beach Barbecue

 • Lekker en luxe grillen!
 • Vleesgerechten, vis en salades
 • Stokbrood, kruidenboter en sauzen

 

Beach Barbecue

 • Lekker grillen!
 • Vleesgerechten en verse salades
 • Stokbrood, kruidenboter en sauzen